View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 10 dec 2009, 18:38:20
AdrianaB's Avatar
AdrianaB AdrianaB este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 dec 2009
Locaţie: baia mare, Romania
Vârsta: 33
Date: 170cm, 62kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Cum si in ce gasesc motivatia?

Buna fetelor.
Sunt noua pe aici si as dori sa ma prezint. Sunt o eleva de aproape 19 ani in clasa a 12 a si din data de 9 noiembrie am hotarat sa ma apuc de slabit. Am inceput sa fac zilnic aproximativ o ora de miscare, sa scot painea din alimentatie si dulciurile. Din cauza programului incarcat pe care il am, mancam doar o singura data pe zi, si atunci pe saturate. Din categoria lichidelor, consum apa plata si ceai; acum ajung la aproape 2 L pe zi, dupa ce acum o luna, abia daca ajungeam la 0,5 L pe zi. Datorita acestor schimbari produse in regimul meu alimentar( de la 1 la 3 mese pe zi, mai multe lichide si miscare zilnica) am slabit de la 65-66 de kg pana la 62. Tin sa mentionez faptul ca am probleme grave la nivelul abdomenului si al soldurilor, dar si al spatelui. Am si un sistem osos mai pronuntat si arat groaznic. Nu am nici o forma, nici talie, nici nimic.
Din cauza ca se apropie sarbatorile, ma sperie gandul ca voi lua proportii la modul cel mai serios;mai rau e ca dupa sarbatorile de iarna urmeaza sa ne facem pozele de album.Nu am fost niciodata o persoana slaba.Constitutia mea e spre extremea cealalta... si chiar m-am saturat sa nu pot purta unele haine pentru ca imi atarna sunca pe solduri, sau de sub bluza sa imi fie mai in fata stomacul( si nu sanii), sau sa cer in fiecare magazin cea mai mare marine la un articol... si sa nu fie...
Dupa primele laude de saptamana trecuta, cu privire la noua siluieta la care lucrez, saptamana asta am inceput sa mananc iar aiurea: m-am scapat la dulciuri, paine ( destul de multa), si o masa pe zi ... si am uitat complet de legume. Asadar stomacul si burta mea si-au recapatat vechea forma, lucru pe care nu il pot ascunde.
Sunt dezamagita de mine si suparata ca nu ma pot abtine atunci cand vine vorba de mancare; parca nu ma motiveaza nimeni si nimic. Desi sunt oripilata de formele corpului meu, nu sunt in stare sa fac ceva pentru a schimba acest lucru. Uneori nici nu stiu ce si cum sa mananc. Sunt chiar dezamagita de mine, si dupa ce mananc, regret enorm.

Dar v-am plictisit destul. Cele care ati reusit sa ajungeti la greutatea dorita, ce v-a motivat?
AdrianaB, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2106 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1589 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1073 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de AdrianaB; 10 dec 2009 at 18:41:27.
Răspuns cu citat