View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 24 oct 2011, 11:57:00
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Slabire dupa efectul yo-yo

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
eu fainoase nu prea mananc, aproape deloc)) asta in ultima luna, pina acum am mancat, de asta si m-am ingrasat. Din carbo mananc crackeri din faina integrala, maximum 50 gr pe zi si cereale integrale la micul dejun, altceva nici nu pot de dimineata si deja uneori imi permit ciocolata neagra sau uneori ceva dulce nedietetic dar cit mai rar, odata la 2-4 sapt. ca sa imi implinesc poftele si sa nu zic ca duc lipsa ca apoi sa ma scap in ele sa ma ingras ca pina acum) clar, veti spune ca cum m-am ingrasat daca am facut cum am zis mai sus dar nnna, asta e acum, de o luna cam insa pina acum dadeam busna in toate prostiile..eu stiu cum se mananca sanatos si ce e sanatos si ce nu etc. dar prob era ca nu ma puteam mobiliza..de asta am cerut ajutorul slabutelor) data trecuta voi m-ati motivat :*
Sport nu pot face chiar acum, nu ma simt prea bine nici fizic si nici moral, mai ales tinind cont ca nu prea iubesc sportul incep cu alimentatia si peste o luna cam o s incep cu sportul, pina atunci sper ca ma voi insanatosi..vreau prima luna sa dau jos 2 kg, sper ca voi reusi...mai mult nu imi propun ca si asa e normal cred eu dupa cit nebunii am facut cu corpul meu
mersi de sustinere :*
Buna!
Motivatia si puterea de a lupta mai departe trebuie sa le gasesti in tine, noi putem doar sa te sustinem, sa iti mai dam cateva sfaturi (desi tu stii ce trebuie sa faci), sa te incurajam si sa ne bucuram pentru tine cand reusesti!
Gandeste-te ce bine te simteai slabuta si ce mandra erai de tine!
E bine ca iti mai faci din cand in cand poftele, asa ca sa nu mai dai buzna in toate nebunelile cand treci la mentinere.
Incearca sa mananci cea mai mare parte a carbo dimineata, mai ales ca deocamdata nu faci sport!
Pup si succes!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat