View Single Post
  #10001 (permalink)  
Vechi 20 ian 2014, 15:33:31
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna, fetele, am citit pe fuga.

Multumesc pentru incurajari, dar nu merit laude. Nu ma lasa constiinta sa nu va spun ca eu cand scriu ca mananc smochine... sunt 100 g, jumatate de pachetel!! Ma rog, acum am lasat-o mai moale, m-am mai obisnuit cu lipsa nicotinei.
Vestea mea proasta e ca aseara am fost intr-o vizita la o prietena. Imi spusese ea ca face pizza, asa ca mi-am luat cu mine faina slabesti mancand si am rugat-oo sa-mi faca separat. toate bune, numai ca la desert... au fost clatite cu dulceata!!! ((((((((((( De-alea adevarate!!!! Si am mancat DOUA! Dupa 2 saptamani cuminti, am facut-o lata!!
Si daca tot va spun asta, sa va spun si ca joi e ziua mea, ca iubitul meu e in tara toata saptamana (am mai zis) si ca in weekend o sa ies cel putin intr-o seara cu prietenii in oras si voi bea alcool! O fac premeditat! Dar n-am mai iesit de pe 22 noiembrie! Si e ziua mea! Mai am o prietena nascuta cu o zi inainte, ea a zis ca se apuca DUPA ziua noastra de regim. Eu n-am vrut sa mai astept. Am considerat ca mai bine tin 3 saptamani si fac o abatere decat sa aman cu 3 saptamani. Asa am judecat eu, nu stiu...

Vestea buna e ca azi pot modifica tickerul!!! Am slabit un kilogram! E oficial!

Nu va mai pun meniurile din weekend, au fost conforme cu exceptia clatitelor. Si ca sa nu va dezamagesc complet, va zic ca am facut o ciorba de fasole cu afumatora absolut fenomenala, am mancat de-am spart! Si nu numai ca nu am calit legumele, cum e reteta clasica, dar am folosit fasole mung!!! E si mult mai sanatoasa, nici nu provoaca gaze si fierbe si repede, nu trebuie inmuiata in prealabil. O pun o data cu restul legumelor. Iar data viitoare planuiesc sa o germinez inainte sa o gatesc! Ce poate sa fie rau? Ca bun... deja stiu!

Meniul de azi:

MD: Wasa 29 cu branza topita VQR si pastrama de porc
G: 3 mandarine
P: pizza conforma de ieri (mi-a dat Cami si la pachet, ca ei nu mananca asa ceva ) cu salata verde
G: ceai negru cu lapte si o manuta de goji rehidratate in ceai
C: calamar la gratar cu salata verde si rucola (face Alfred)

Multumesc si pentru retete, le-am pus la favorite! Insa la negresa, daca nu ma insel, desi sunt doar 5 linguri si cred ca nu e relevant, tin sa spun ca laptele 0 este un aliment glucidic intr-o reteta lipidica. Si ca ar putea fi inlocuit cu frisca lichida diluata.
Si cand spun asta, vin cu rugamintea, daca fetele experimentate au mai facut asta, sa-mi spuna si mie care este raportul. Cata smantana dulce la cata apa? Ca sa iasa un fel de lapte? Ma intereseaza pentru clatite!

Va pup pe toate, va multumesc ca sunteti si va trimit ganduri frumoase!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui RaluR:
Diana D (20 ian 2014), Pasy (21 ian 2014)