View Single Post
  #1001 (permalink)  
Vechi 07 feb 2011, 13:20:28
alyna315's Avatar
alyna315 alyna315 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2011
Locaţie: Bacau, Italia
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 96.00kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabutele" din Italia

Buna Andra, sa incep cu sfarsitul: sunt in Conegliano/Treviso.Multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi....i-mi este de folos orice caci nu prea stiu sa ma "misc" pe site abia ieri am dat de el. Sa revin deci eu de obicei i-mi calculam caloriile pe un site italian:
Polenta 355 calorie ogni 100 grammi

deci vezi nedumerirea mea? si sunt foarte multe produse cu diferente de caloriiintre cele romanesti si cele italiene.Ok de acord cu tine fiecare produs are calorii diverse in functie de marca si de continut. Eu acum am inceput o dieta de genul: fibre dimineata, carboidrati la pranz si proteine seara, intre ori iaurt ori un fruct(la 10 si la 15).Bineinteles toate in cantitati normale!! Stiu ca in teorie este corect ce fac...dar in practica nu functioneaza ...si-ti explic de ce. Pana acum mincam dimineata(aici nu s-a schimbat nimic), la ora 15-16(ori pasta cu ceva, ori carne cu salata), iar apoi....uneori nu tot timpul....la 00-01 o pizza!!!! Cam asta a fost stilul meu de a minca caci altfel nu-mi permitea programul de lucru!!! Deci acum, am schimbat munca, stau mai mult acasa,ma misc foarte putin si maninc de 5 ORI PE ZI!!! chiar daca corect...dar organismul meu NU E INVATAT ...si aici trebuie sa "lucrez" foarte mult...sa-l invat in ritmul asta!!! Greu caci pun kg!!! Am mai citit ca si asta este normal la inceputul schimbarii metabolismului si stilului de viata....dar am pus 10 kg in 2 luni...si inca urc...desi caloriile le-am redus la 1000!(putin stiu dar n-am cum altfel.Am incercat sa schimb albul cu integralul(cereale, pasta,orez), laptele degresat, iaurtul fara la fel, nu maninc piine, nu maninc sarat, am scos grasimile si prajelile,cam tot ce se putea face si totusi....In celelalt mesaj cam asta vroiam sa stiu: ca desi totul e LIGHT si INTEGRAL...caloriile se schimba foarte putin ex:
Pasta integrale 335 calorie ogni 100 grammi
inserisci la quantità in grammi
Pasta di semola 365 calorie ogni 100 grammi
inserisci la quantità in grammi
Riso bianco ha 362 calorie ogni 100 grammi
inserisci la quantità in grammi
Riso integrale crudo 337 calorie ogni 100 grammi
inserisci la quantità in grammi

La fel iaurt, lapte etc...offfffff
Unde gresesc? Ce i-mi scapa? Multumesc tuturor pentru rabdare! Stiu ...sunt un caz disperat...si trebuie sa slabesc 31 de kg, sunt obeza, si nu pentru aspectul fizic cat pentru sanatatea mea!!!
alyna315, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1924 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1407 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -142 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de alyna315; 07 feb 2011 at 13:30:11.
Răspuns cu citat