Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #1005 (permalink)  
Vechi 10 mar 2014, 13:38:04
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.736
Aprecieri acordate: 11.147
Am fost apreciat(a) de 10.558 ori in 5.263 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Dadada, incearca piureul de conopida, eu imi fac cel putin o data pe saptamana si-am incercat toate combinatiile posibile, ieri am mancat si cu un morcov si-un pastarnac mic pe langa conopida, cu o lingura de feta si una de unt. Excelent, nu-i duci dorul cartofului.

La faza cu rosiile m-ai atins, trebuie sa le analizez si eu, mi-e atat de dor de rosiile coeur de boeuf, trantesti langa ele niste vinete si o branza si ai o masa satisfacatoare.

Mai bine cu fructele de padure din congelator. Eu mi-am tot luat din Auchan coacaze, marea mea pasiune de copil care a crescut langa o "livada" de coacaze pe care le amestec cu ricotta/urda/iaurt si mai trec bazdacii cu dulciurile.

Dam bice, dar uite cate kile mai am numai pana la supra, desi ce bine suna supraponderal pe langa obez. Brr. Urat cuvant. Rimeaza cu orez, de care mananc eu. Coincidenta? Nu cred. Mi-am luat o rochita neagra cu fluturi rosii pentru la vara de la un SH, ar face bine sa ma incapa, altfel ma inchid in casa.
păi îl încerc, ţi-am zis că toată lumea behăie că e bun. dacă tot am re-descoperit conopida, să-i dăm şi cu reţete noi, că e suficient de puţin calorică.
roşiile mele din piaţă sunt la vreo 6-7 lei kilogramul, decent pentru o săptămână. abia aştept să vină vara să pot să-mi iau cinci kile odată
mda, am şi eu multe fructe de pădure prin congelator, mai bine scot din ele, că şi-aşa n-am loc de altele. plus că până pe 16 sunt cu fondurile blocate prin absenţă, aştept leafa
depinde CÂT orez, că aşa, doar el prin sinea-i, nu cred că e atât de nociv. da, multe kile, şi? eu am unul şi nu-l dau jos de două săptămâni. adică l-am dat şi l-am pus la loc, de pofticioasă ce-am fost şi de împrăştiată cu banii. deci asta nu-i o scuză; ştii tu: pic cu pic se-adună gramele. şi în sus, dar şi în jos. ia, mai mult praz şi mai puţin orez! dixit!
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Zoe:
lidiuta (10 mar 2014), marilo (10 mar 2014), rozica1965 (10 mar 2014)