Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #1008 (permalink)  
Vechi 10 mar 2014, 21:15:36
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
păi hai cu leguma, că altfel n-ai cum da din pompoane, nu ştii ce le ţopăie majoretele pe la ăia pe la meciuri? roşiile din grădină sunt cea mai minunată invenţie de la pat şi baie încoace. eu mai ştiu şi castraveţii timpurii, şi puhoaie de fructe, şi ridichile de grădină. aveam şi noi grădină, maaaare, cu de toate în ea.

mmmm, biutiful, rezumă ea cu gura plină. omletă şi tabouleh - yammy!
mi-era o foame cruntă, dacă am înlocuit micul dejun cu 2/3 de banană . plus că a trecut mult peste ora mea de masă de seară, care dacă nu e pe la şase fac ca trenul!

aşa. să văd ce gătesc pentru mâine. ceva aripioare de pui am, şi o să le dau în fiert, apoi văd eu cum le organizez pentru mâine, ce mai pun lângă ele să le iau la muncă (deci exclus ceapă verde ). conopida o s-o fac mâine, că vreau să mănânc caldă.
să scot nişte fructe de pădure să se dezgheţe pentru gustările de mâine.
dimineaţă, dacă mă trezesc destul de devreme, încerc clătitele alea de ovăz şi banană, să vedem cum sunt. oricum trebuie să bag nişte carbo dimineaţa, că altfel leşin.

cât despre bani, cred că o să încep un excel cu cheltuielile pe mâncare, să-l pun aci. că nu se mai poate.

cum arată rochiţa ta cu flori roşii, dia?
Eh, o sa fiu o majoreta plus-size. Leguma mea preferata e sfecla de zahar. Hai nu, si cartoful! Glumesc caci azi am fost cuminte, am facut-o si pe Jillian cu al ei 30 days sau mai degraba m-a facut ea pe mine. Prost mai stau cu oasele, ma tot incapatanez sa topai pana o pocni ceva, dar daca fac pilates si plimbari nu mi se pare ca fac ceva eficient.

Da, gradinile sunt raiul pe pamant, circula o poza pe net de zicea ca avem nevoie doar de carti si de-o gradina, sunt perfect de acord. Ah da, si de gramezi si cufere de bani ca sa ne putem intretine pasiunea fata de carti si gradini.

Suna bine cina ta, eu ma ingras si de la tabouleh, deci ma rezum la patrunjel. Hai ca ai fost organizata azi si sper ca iti duci toate planurile culinare la capat. Eu incercasem sa fac o reteta de tot circula doar cu banane si ou, dar fara ulei n-am reusit sa le fac, s-au lipit cu tot cu teflon scump sau Delimano sau ce tigai mai aveam eu pe aici.

Buna ideea cu Excelul, e de incercat si de speriat.

Iata rochita mai jos (si covorul murdar in jurul ei), e cu fluturi nu cu flori, nici nu-s prea rosii daca ma uit bine la ei, dar e genul meu, imi aminteste de albumul meu preferat de la trupa mea preferata si de-aia am cumparat-o (The Cure - Disintegration, desi nu m-a intrebat nimeni). Deci noah, imi cumpar haine ciudate din motive ciudate.

Te pup, seara productiva prin bucatarie!
Imagini ataşate
File Type: jpg Clipboard02.jpg (70,6 KB, 0 vizualizări)
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui CezaraCezarului:
marilo (10 mar 2014), rozica1965 (10 mar 2014)