View Single Post
  #1009 (permalink)  
Vechi 23 sep 2011, 12:04:07
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de Aniskka Vezi mesajul
Hei Hei ! M-am trezit ieri dimineata si am realizat ca blonduta de 50 kg care putea purta aproape orice si careia nu-i era rusine sa iasa niciodata din casa..a plecat si nu se va mai intoarce decat cu un efort extraordinar de mare.
In locul ei am descoperit o balenuta.. din genul Free Willy care nici la piata nu se mai duce de teama persoanelor care se cred `funny`.
Cum am ajuns aici..? Nici nu-mi dau seama.. Sau poate ca mi-am dat seama dar nu am facut nimic. In schimb iubitul a facut ceva.. Bagajele!
Ultima mea speranta sunteti voi.. Asa ca bine v-am gasit,sper ca aici sa-mi gasesc forta si inspiratia de a ajunge din nou de unde am plecat.
O zi buna tuturor .
bine ai venit
bineinteles ca blonduta de 50 de kg se va intoarce cu putina ambitie, iar daca iubitul a ales bagajele in loc sa te ajute inseamna ca a iubit numai o imagine sau poate nici atat....lasa ca ii arati u cine esti (glumesc). U trebuie sa slabesti pt tine, sa te simti u bine in pielea ta, parerea celorlalti nu conteaza.
Eu, dupa 3 sarcini in 2 ani de zile, am iesit de la maternitate cu 80 de kg si toti imi spuneau ca sunt bine, sa nu ma stresez cu slabitul ca sunt frumoasa, dar eu nu ma simteam bine in pielea mea asa ca dupa ce mi-am plans de mila vreo 5 luni, am gasit pe net slabutele si am reusit sa slabesc - mi se parea imposibil, dar am reusit
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]