View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 06 mar 2010, 15:51:08
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces

Citat:
Anterior postat de madutza Vezi mesajul
da asa este..insa eu ma chinui de 1 an si ceva sa slabesc...reusesc sa ma abtin maxim o luna si apoi mananc fara limite..in special dulce snacksuri ..tot ce nu e voie....
Citat:
Anterior postat de Justinne Vezi mesajul
In cazul asta o sa iti recomand ceva, care stiu ca va deranja unele persoane. Mananca putin dulce dimineata, un rand de ciocolata de exemplu. Apoi bea multa apa, dupa 20 de minute ia micul dejun, si vezi-ti de treburile tale. Poti sa mananci si dulciuri dar in cantitati foarte mici, daca nu poti renunta la ele. E mai bine sa faci asa decat sa devi depresiva din cauza lor si sa dai buzna in ele dupa o perioada. Poti sa mananci putin atunci cand iti e pofta, dar bea apa multa dupa aceea si fa si niste sport. Astfel, dupa o anumita perioada, o sa vezi ca nu prea o sa mai ai pofta de ele. Mancatul lor in exces este, in mare parte vinovat pentru starea aceasta de dependenta. Important e sa te opresti doar la o gustarica si nu sa mananci toata ciocolata, sau toata punga de cipsuri.
Cand ti-e pofta tare, tare, pune cateva zeci de grame pe cantar si savureaza mancarea aia nociva, apoi repet, apa cat incape si sport. Nu te vei mai simti rau si nici vinovata.

Da, asta fac si eu, mananc dulciuri dimineata, pentru ca imi plac foarte mult si nu ma pot abtine de la ele prea mult timp. (cand sunt la regim nu le mananc, dar in mod normal, da.)

Justinne, m-ai facut curioasa, de ce sa bem multa apa dupa? Oricum, mi se pare o idee buna asta, mai bine sa mancam din cand in cand ceva "interzis" in mod controlat, decat sa ne tot abtine pana... bum! Radem tot!

Si daca nu poti sa te abtii, adica te asezi dimineata la masa iti pui 4 patratele de ciocolata in fata si pana la urma termini prin a manca toata tableta de ciocolata, atunci i-ti din start dulciuri mici. Si ce iti dulce mai ai in plus prin casa pune-l intr-un loc mai putin accesibil. La mine merge. Daca am biscuitii pe masa poftesc de fiecare data cand trec pe langa ei; daca ii arunc pe raftul cel mai de sus al dulapului din bucatarie, in spatele altor cutii, imi mai amintesc din cand in cand de ei, dar mult mai rar.

Eu uneori chiar imi zic "ce esti asa disperata dupa ciocolata aia? Abia ai mancat ieri dimineata, si o sa mananci si maine un pic. E aceeasi mancare, acelasi gust" sau vad ceva ce imi face pofta si in loc sa vreau sa mananc pe loc, ma entuziasmez gandindu-ma ca il voi manca dimineata urmatoare. Sa vezi ce devreme o sa te trezesti daca faci asa.
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat