View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 19 feb 2012, 15:09:40
bst's Avatar
bst bst este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 aug 2010
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 34
Dieta: dieta personalizata
Date: 175cm, 106kg
Mesaje: 457
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
Implicit Re: dieta hipocalorica si nu slabesc

Citat:
Anterior postat de sarai Vezi mesajul
Chiar asa d emult poate stica 15 g de cioco in conditiile in care mananci hipocaloric? plus sportul...

poate nu-s realista, dar e frustrant deja de 6 ani de cand am inceput sa ma abtin, sa ma tot abtin. poate nu ma intelegeti si credeti ca nu am ambitie. am. dar ma asteptam ca daca tot fac macar 1 ora de sport pe zi sa pot manca 15 g cioco. chiar deloc?
daca nu mananc, numai la cioco ma gandesc, promit si ma abtin 2-3 zile si dup'aia mananc una intreaga. si asta si de pofta, da ma apuca tremuratul. poate e pb la creierul meu nu stiu ce sa mai fac, ca vreau sa fac un stil de viata, si STIU ca nu voi putea toata viata sa ma abtin. sa fac mai mult sport? nu ajuta. am incercat. mi se mareste amsa musculara, deci nu slabesc...
Buna, ma bag si eu in seama..
Eu am fost la un dr nutritionist care mi-a facut un plan de dieta..1300 kcal pe zi. SI IN FIECARE ZI MI-A TRECUT IN MENIU 20 GR CIOCOLATA. Orice fel de ciocolata.. in schimb a pus pe lista de alimente de evitat: cerealele, orice tip de fructe oleaginoase( nuci, seminte, alune).
Nu stiu de ce nu functioneaza la tine dieta hipocaloria.. ai cantar de bucatarie ca sa calculez cat mananci? sa stii ca nu prea merge cu aproximarea cantitatilor, o felie de paine pe care eu o aproximam la 25 grame, avea de fapt 60!!!!
Sper ca ti-am fost macar putin de ajutor
bst, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1992 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1218 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat