Citat:
Anterior postat de Polux
Discutia asta despre banana imi aminte de perioada ceausista, cand luam banane verzi (cred ca de acolo mi se trage ) si le lasam sa se coaca pe dulap pe ziare.
Se aduceau rar la aprozar si nu mai aveam rabdare si le mancam asa.
Stiu ca toate fructele e bine sa fie consummate cand sunt coapte, nu?
Pupici!
|
Hellou!
Vaaai te inteleg atunci!
eu abia daca pastrez o banana de pe o zi pe alta, nu mai spun sa le las sa se coaca!
imi plac mult si le devorez cum le am
Nu cred ca patim ceva rau de la corcoduse si caise verzi
insa eu stiu ca fructele au mai multe vitamine cu cat sunt mai coapte
si d-aia le iau mereu asa...si sunt si mai duuuulci
Citat:
Anterior postat de butterfly30
cu bananele e mai greu de spus...cu cat sunt mai verzi au zahar mai putin si ingrasa mai putin, si parca sunt mai aromate, cand sunt coapte au o consistenta mai placuta si sunt recomandate ca tretament natural pentru aciditate si reflux gastro-esofagian, dar stiu ca atunci cand au pete maronii mai mari, adica sunt si la interior afectate nu ar mai trebui consumate, am uitat explicatia stiintifica.
|
Serios?
nu am citit despre asta
O sa ma interesez, fiindca eu mananc multe si mereu la limita de a face pete(si daca au deja pete nu ma deraneaza). In seara asta am mancat 7