View Single Post
  #102 (permalink)  
Vechi 11 mar 2013, 18:25:24
alinu0809's Avatar
alinu0809 alinu0809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2013
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 32
Dieta: Alimentatie sanatoasa + sport
Date: 170cm, 60kg
Mesaje: 327
Aprecieri acordate: 62
Am fost apreciat(a) de 58 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alinu - vreau sa slabesc sanatos, frumos si organizat

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Mi-am trecut meniul la jurnal, n-are rost sa le trec in meniu ca nu stiu cantitatiile, oricum nu sunt enorme. Am baut si eu ceva mai multa apa azi, eu stau foarte prost la capitolul asta. Am ceva poza in albumul acela cu motivatie in care zice ca daca bei apa calda iti mai alina foame aaaaand it's working. Am incercat eu azi la munca). Mai stau o ora si incep si eu programul ala. Ieri mi-am o pereche de pantaloni cu vreo 3 numere mai mici, imi ies soldurile peste, tocmai in ideea de a lucra pana ajung sa intru in ei Cobor la magazin sa-mi iau multe multe condimente ca am ramas fara
Te înțeleg cu apa.. și eu uit uneori să beau, poate pentru că nu-s obișnuită să tot beau atâta apă. De-aia îmi fac caeiuri, că miros în toată camera și nu mai uit să mă hidratez. ))) Și eu mi-am luat o fustă mărimea 38 (acum port încă 38-40), dar fusta aia nu-mi vine deci e sigură treaba. Și vreau să încap în ea până în mai, când mă întorc acasă, în vizită. Așa motivație! ))
__________________
Jurnal Alinu
alinu0809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1848 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1332 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]