View Single Post
  #1022 (permalink)  
Vechi 21 mai 2009, 23:50:20
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Concurs "ne pregatim pentru vara..."

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Ei Slabutelule,astmul e cea mai mica problema,mai am vreo 5,si toate legate de grasime.Prima vizita e la cardiolog,hiihhi.Oricum,de maine cred ca renunt la pastile,raman doar cu spay-ul,sa se duca de unde au venit,ca eu nu mai le suport.Deci,in afara de foame si somn,acum am si migrene de 3 zile in continuu,si nu cedeaza la nimic.Deci,prefer sa tusesc si sa folosesc mai des spray-ul.
Dar ma bucur ca am descoperit care sunt problemele mele de sanatate de fapt,si tare is legate intre ele,si de la ele ma ingras,si din cauza lor nu pot sa slabesc,si din cauza ca is prea grasa tot se inmultesc,deci fetelor,slabiti de vreti sa traiti mult si bine.
Astept sa imi vina minunea de doctorita din concediu,si vrea sa vad pe la ce medici nutritionisti si endocrinologi pot merge,sa imi plateasca asigurarea,poate mai aflu informatii pretioase si pt voi.

Fii tare Mishutza ,o sa treci peste toate aceste probleme de sanatate si o sa si slabesti! Noi suntem alaturi de tine !
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]