View Single Post
  #10248 (permalink)  
Vechi 07 iun 2012, 09:14:24
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul
Citat:
Anterior postat de bzzz Vezi mesajul
La Multi Ani!!!!!!!

Iti doresc din tot sufletul multa sanatate... multa forta sa ajungi acolo unde iti doresti tu din toate punctele de vedere Si iti trimit cea mai calda imbratisareeeee Mii de scuze ca nu am avzut ca este ziua ta desii m-am uitat printre cele scrise dar aveam impresia ca e ziua altei fete Nu am fost atenta..

Citat:
Anterior postat de bzzz Vezi mesajul
Hai ca am pus un tort sa ajunga pt toate fetele de pe site
Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Fata azi e ziua ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Multi ani traiascaaa, multi ani traiasca laaaaaaaaaa muuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaani!!!

Sa fii sanatoasa, frumoasa iubita si sa te aiba Doamne Doamne in paza, sa ai parte de multe bucurii si realizari cu carul, sa se rezolve toate problemele si sa ai pace si intelegere cu cei dragi!

La multi ani soare frumos!
Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
La multi ani, draga Diana. Sa ai o zi frumoasa si sa ne mai traiesti inca 100 de ani. Sa fii fericita impreuna cu cei dragi, sa fii sanatoasa si bineinteles slabanoaga cum vrei tu
La multi ani !!!
Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul



Ceau Dienuta mea draga!
Si buna dimineata, azi intr-o zi asa de speciala...

Am venit sa iti urez si eu alaturi de fete LA MULTI ANI si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca, sa ai parte de sanatate, liniste in familie, multa dragoste si progrese la locul de munca... esti o fata buna si draguta, sa ai parte de tot ce meriti, pentru ca chiar daca viata nu ne aduce mereu ce ne dorim, trebuie sa raman perseverenti, cu speranta in suflete si cu ambitia la cote inalte. Sa ramai o femeie puternica si cu un suflet la fel de tonic si unic... My happy girl Dienuta, sa ai o zi perfecta, azi e a ta!! Si sa o serbezi cu un pahar de sampanie deseara, chiar daca azi lucrezi. Iar pe weekend... distractie la maxim, sa o faci lata!!! 23, so divine!!! Partyyyyy!!!

Cu drag,
Ralucelul tau

BORKED

Dragele mele, cate cuvinte frumoase....Cate vorbe minunate!Va multumesc din adancul inimii mele, va multumesc din suflet pentru atentie si pentru urari, pentru ganduri bune, flori si torturiCreste inima in mine sa vad ca nu ma uitati, sa vad ca si eu contez pentru voi!Si repet, ma simt speciala desi nu stiu cat sunt,voi ma faceti sa ma simt speciala!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]