View Single Post
  #10256 (permalink)  
Vechi 05 mar 2012, 08:51:23
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Deci m-am dereglat rau!!!Nu mai am obsesia cantarului...abia daca ma cantaresc odata pe saptamana, si nici ca imi pasa...ma simt bine asa cum sunt, caut sa mananc cu grija, iar daca dau chix intr-o zi caut sa ma reglez cu urmatoarele mese. Dar per ansamblu vreau sa merg pe ideea de mancat sanatos fara stres. Astfel incat organismul sa se obisnuiasca cu greutatea de 63-64...apoi treptat am sa incerc sa mai bag o tura de slabeala!
Continui cu sportul(3-4 sedinte pe saptamana), saptamana asta am sa merg de marti pana vineri!
Lumea imi zice ca-s mai trasa la fata, iar tata ieri zicea ca m-am cam uscat!!!Simt ca nu e chiar asa, dar fac bine la psihic!!!
Asadar mi-am dat startul zilei cu o cafea, 2 mere si acum un ceai verde!n-am idee ce sa mananc la pranz si sa imi iau la munca, dar clar va fi ceva cu legume congelate si ceva proteina!!!
imi place dereglarea ta, bucura-te de ea si sper sa te tine cit mai mult, sa te simti bine asa cum esti si sa-ti placa ce vezi in oglinda. E bun planul tau, daca o sa stai un timp la kg pe care le ai acum si organismul o sa se obisnuiasca o sa slabesti apoi mai usor, nu ca ai mai avea doar asa daca o sa mai vrei...
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]