View Single Post
  #1027 (permalink)  
Vechi 08 sep 2010, 13:33:59
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal nicoleta 100

Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
Mami Ralu sunt bine!Nu te ingrijora ! Dupa cum am scris in mesajul de mai sus am facut ochisori doar pe la 10.40!,nu imi vine sa cred ca am dormit atat!!!! Apoi am luat micul dejun (iaurt0.1 %+pesmeti Burger+gem conform),am iesit cu bebe la plimbare si cumparaturi si doar de vreo 30 minute am venit ,am pus pranzul la cuptor(pangasius file +sare,piper,vegeta fara sare si zahar+apa ,intr-un vas yena la cuptor il voi servi cu usturoi +sare+iaurt) si acum caut ceva taebo ,ca azi e ziua cea mare ,ai uitat? Incepe Nico sa faca sport!!!
pup
Hello, scumpa!
Nu am uitat ca astazi e ziua cea mare De ce crezi ca tot urlu dupa tine, din toti rarunchii, prin casuta?! Ca sa te pun la treaba! Ma bucur ca astazi este ziua cheie, ziua unui nou inceput! O sa am eu grija sa fii cuminte!
Eram ingrijorata pentru ca, de obicei, intrai mai de dimineata! Dar ma bucur din suflet ca ai dormit, ca te-ai odihnit! Esti numa' buna de trecut la treabaaaaaaaaa! Hai, la sport cu tine!

pentru bebelul scump
Tu primesti pupici dupa sport
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]