View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 12 mai 2010, 16:24:18
Crang's Avatar
Crang Crang este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2010
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Dukan
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 101
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan - 4 etape pentru o silueta ideala

am descarcat Shaun de pe torenti, tot antrenamentul lui. eu fac tae bo cu billy (40 min cardio si ala mai simplu)+ pillates+ alerg de 2 ani, dar asta mi se pare coma!
fetelor, daca nu sunteti pregatite, eu v`as sugera sa nu va bagati. e durere!
adica chiar e pt oameni care au facut sport la viata lor nu numai asa! m`am uitat la filmulete si o sa incerc sa fac primele exercitii.
in alta ordine de idei, mi`am luat cantar care arata....80 de kg . m`am enervat groaznic, m`am deprimat, dupa care mi`am zis ca nu se poate. i mean come on, vezi pe corpul tau schimbarea, cantarul e doar o unealta de cuantificare. asa ca imi bag picioarele in el ca doar nu m`oi fi ingrasat 7 kile intre timp sa fim seriosi!
nu pot sa va dau aici nici un link pentru ca am fost deja penalizata pt asta. uitati`va si voi pe google ca nu`i greu. dati search dukan diet si o sa va duca la siteul oficial.
azi, PP: 2 iaurturi cu scorti, o felie de sunca de curcan, o felie de cotlet de ieri , da fff mica, pulpe de pui la cuptor cu usturoi. inca nu stiu ce miscare o sa fac azi ca e innorat. mi`e dor sa alerg dar n`am kef sa vin ciuciulete acasa. poate o sa incerc Shaun. am tot programul lui luat dp torenti si cu indicatii cum si in ce ordine sa`l faci. in fine, o sa vad eu. i keep walking, kiar daca am dat cu cantarul de pereti
__________________
Smile with a heart full of tears.
Crang, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1308 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -758 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]