View Single Post
  #1031 (permalink)  
Vechi 22 mai 2009, 10:43:08
teodora's Avatar
teodora teodora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2009
Locaţie: Orastie, Romania
Vârsta: 49
Dieta: Rina
Date: 163cm, 77kg
Mesaje: 342
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Concurs "ne pregatim pentru vara..."

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Teodora,de obicei,dupa ce vii de la sala,nu ar trebui sa iti mai fie foame.Asa cica ar trebui sa fie.Dar mie dupa ce fac sport imi e ingrozitor de foame,si trebuie sa mananc,pt ca ma simt fara energie si lesinata.Planuieste de dinainte ce ai sa mananci dupa sala,nu sa ajungi acasa si sa dai iama in frigider,si sa mananci cine stie ce porcarii.Fa-ti o salata de dinainte,sau portia de vrei sa o mananci inainte de sala imparte-o in doua,oricum nu e prea indicat sa mananci si inainte si dupa sala.Si culca-te cat mai repede,sa uiti de foame.

Multumesc de sfaturi.Eu sunt neserioasa, asa sunt eu nu ma pot abtine, desi cand ma gandesc la cate am renuntat pentru a scapa de 25 kg..... nu mai stiu nici eu . Trebuie sa fac ceva!!! Sunt sigura ca din cauza asta nu mai slabesc. Deseara am sa incerc sa imi fac o salata de varza cu rosii, dar cand sa o mananc inainte sau dupa sala?
__________________
“Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie.” Jimmy Dean