View Single Post
  #1049 (permalink)  
Vechi 15 feb 2011, 08:56:01
daniela209's Avatar
daniela209 daniela209 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 39
Dieta: South Beach
Date: 165cm, 77.3kg
Mesaje: 197
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach faza I (etajul 2)

Citat:
Anterior postat de lumy5 Vezi mesajul
Buna dimineata
N-ai mai facut injectii pt durere?

Ai putea sa mananci la MD un ou fiert cu iaurt/ lapte/ branzica si eventual niste carne, eu asa mancam cand eram la faza 1 (si de azi din nou ). apoi la prima gustare poti sa rontai niste nuci/seminte, la pranz daca esti la servici ma gandesc ca poti sa iei daca ai timp sa prepari inainte o bucata de carne la gratar cu salata. Cauta si la retete, sunt niste buseuri f bune, eu pana acum nu am facut decat cu ciuperci si varza, dar sunt si cu dovlecel. se fac destul de repede si sunt satioase si poti sa le iei cu tine la servici.
Sa ai o zi frumoasa cu cat mai putine dureri
mi-am luat un iaurt cu fibre de la danone, sa vad ce ii mai completez.... pentru pranz mai am un plic de supa de la maggi, fara zahar si cu foarte putine calorii... am sa vad cand ajung acasa ce reusesc sa-mi mai fac... ieri am mancat o omleta pe la 4 inainte de stomatolog si o cana cu lapte seara...cred ca e foarte putin ca si calorii, nici foame nu-mi era si din cauza durerii nici nu puteam manca...
ma duc acum sa-mi mai fac un algolcalmin intravenos... (norocul meu ca lucrez in spital...)
te pup..
daniela209, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 962 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]