View Single Post
  #105 (permalink)  
Vechi 04 oct 2012, 13:08:19
Aligrasa's Avatar
Aligrasa Aligrasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 ian 2011
Locaţie: Ardeal, Romania
Vârsta: 43
Dieta: hipocalorica sanatoasa-nutritionist
Date: 164cm, 79kg
Mesaje: 486
Aprecieri acordate: 100
Am fost apreciat(a) de 256 ori in 115 mesaje
Implicit Re: Jurnalul stilului de viata sanatos-Alina (aligrasa)

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna seara ,era vorba de regimul meu pentru gastrita eritematoasa cu reflux biliar ,si era asa putina mancare ,pentru ca eu sunt in tratament si vars imediat ce mananc,nicidecum ca sunt gravida si am 50 kg si ca vreau sa slabesc ! Pacat ca se vorbeste si se da sfaturi fara sa stie toata povestea sau macar sa se citeasca din urma pentru ca eu incerc sa trec de la alimentatia de cruditati pe care am tinut-o peste 13 ani la cea gatita ,fiind nevoita . O seara frumoasa !
Imi pare rau ca nu esti bine.Eu vorbeam de gravide,nu de persoanele cu probleme de sanatate.Pe tine te poate sfatui si ajuta medicul tau curant.Ideea era de gravide slabe,care sunt pe aici si tin inca regimuri din astea,sa nu se ingrase.Cum ziceam mi se pare normal s manance sanatos pe perioada sarcinii,dar nu sa tina regim.La tine pe acolo vazusem ca mananci ff putin,aici fiind site pt slabit am presupus ca esti pe aici ca sa slabesti.Imi cer scuze daca te-am deranjat cu sfaturile mele(desi daca nu esti gravida,nu aveai de ce sa te simti).Eu aici pe site am vazut gravide si mi s-a parut ciudat sa vrea cineva sa slabeasca in perioada sarcinii.Atat.Dar in fond fiecare e liber sa faca ce vrea.
Aligrasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1466 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 950 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]