View Single Post
  #105 (permalink)  
Vechi 14 oct 2010, 16:06:41
huskygirl19's Avatar
huskygirl19 huskygirl19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Monti-Incarcatura Glicemica-Hipocaloric
Date: 169cm, 75kg
Mesaje: 1.484
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca slabutelor care tin Dieta cu incarcatura glicemica

Citat:
Anterior postat de sunshine Vezi mesajul
Pai eu una o iau razna daca mai stau sa calculez si puncte asa strict De ajuns ca nu mi place sa stau cu cantarul langa farfurie.
Calculez din ochi, la ce merge momentan
Azi am cantarit doar grepfruitul, si marul de curiozitate, care avea 170 gr, eu de regula aproximez la 200
Nu buey...stai calma..doar nu tre sa calculezi tot timpu la gram...eu deja le vad din ochi... eu am luat 5 mere la un kil...deci au cam 200 g bucata...daca scazi si cotoru...ca eu nu rod maru f mult...cotorul il papa cutzu ca e bombonica lui..deci calculez un mar la 150 g. Si cu un mar stiu ca nu depasesc 10. Cu painica la fel..aprox 30 g+/-...depinde ce papi langa. La cerealele cu lapte..max 30 g...fructele...in general in jur de 250 g, cu exceptia strugurilor, a bananelor. Trebuie calculat din ochi...dar macar datele initiale- cum a fost mini lsita mea...sa fie exacte. Ca dupa aia fiecare apreciaza si aproximeaza. Doar n-o sa stam sa cantarim fiecare gram si sa calculam tot timpu sume pe masa...doar sa fim atente la cantitatile fructelor...si cand mancam legume...care au o GL mai maricica (porumb, cartof, morcov...) sau cand mancam fainoase.
Eu momentan n-am pb cu calculatul...pt ca mananc mai mult proteic si asociez cate un pesmet de cereale...sau cate un fruct. Deci nu stau sa calculez aici pt ca stiu cu siguranta ca nu depasesc.
huskygirl19, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
huskygirl19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat