View Single Post
  #106 (permalink)  
Vechi 22 iul 2011, 23:54:35
miras's Avatar
miras miras este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2011
Locaţie: sighisoara, Romania
Vârsta: 50
Dieta: imi numar caloriile. hipocaloric.
Date: 168cm, 63.1kg
Mesaje: 1.367
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ce creme folositi in prezent impotriva celulitei?

am inceput sa ma ung si eu cu o crema, nu am folosit pana acum niciodata pentru ca nu am fost asa disperata ca acum. nu m a deranjat sa am celulita. sigur ca, cu trecerea timpului grasimea se depune, asa ca, nu am pretentia sa arat ca scoasa din pachet nou nouta. nu am prea facut sport ca sa mi mentin masa musculara si sa ard grasimea. deci, nu am pretentii prea mari. acum sunt disperata insa, ca mi a crescut burta prea mult. ma dau cu crema ca sa mi fie masajul mai usor. nu prea am incredere in asa ceva, dar mi am zis sa incerc totusi. sunt abia la a 2 zi. folosesc o crema de la vichy, cellu destock.

am observat ca topicul a fost deschis in 2009, multe dintre voi mai sunteti si azi active. ma refer la cele care au inceput sa posteze in 2009. sunt curioasa cum ati evoluat de atunci.
miras, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1605 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1088 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat