View Single Post
  #10614 (permalink)  
Vechi 22 iun 2012, 18:55:33
cris85's Avatar
cris85 cris85 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2012
Locaţie: Budapesta/Cluj-Napoca, Ungaria
Vârsta: 38
Dieta: Hipocalorica
Date: 173cm, 63.2kg
Mesaje: 222
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Ciao Dia ,

In sfarsiiiiit am timp sa trec pe la tine ca in sfarsiiit vine weekendul. Am lucrat ca un robot saptamana asta.

Ma bucur foarte mult sa aud ca ti-ai mai revenit cu stomacelul si mai ales ca ati revenit la sentimente mai bune cu soacra O sa vezi ca totul va fi bine si daca mai petreceti timp impreuna o sa ajunga sa te indrageasca din ce in ce mai mult (mai ales daca nu are fete ). Imi pare rau ca e bolnava....si mama a fost operata exact cu aceasta afectiune, dar chiar daca pe moment e nasol, e tratabil, iar pe termen lung totul va fi bine (asta ca o incurajare). Cu sorela ce sa zic o sa vada ea cand se angajeaza cum e in campul muncii si clar nu o sa mai aiba timp sa se supere din nimicuri Insa, cum zicea cineva mai sus, pentru un cuplu tot e mai bine si mai fain sa se mute singuri

Cu dieta cum o mai duci? Am remarcat (si te-am admirat ) ca gatesti numa chestii sanatoase si yummy rau fasole, dovlecei, piept de pui...yum yum de abia astept sa gatim ceva bun maine Adica eu mai mult tai ingredientele pentru Masterchef Cam asa "functioneste" lucrurile pe la noi Cu minusul la cantar o sa ma "laud" in propriul jurnal unde (nici acolo) nu am mai avut timp sa scriu de secole.

Te pupacesc sa ai o seara frumoasa
__________________
Jurnal Crisssy
cris85, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1877 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1360 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1103 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]