Subiect: Jurnal Cassy
View Single Post
  #1091 (permalink)  
Vechi 16 ian 2011, 18:04:45
NorthernStar's Avatar
NorthernStar NorthernStar este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Inca nu am una.
Date: 169cm, 72kg
Mesaje: 189
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cassy

Citat:
Anterior postat de Cassy Vezi mesajul

Care e faza?
Tie iti e frica sa slabesti? ce ai? Eu si maine m-as duce la mare intr-un costum din 2 piese!
Daca m-am dus pe plaja la aproape 80kg si 1.59 de ce nu m-as duce si acum? Mie acum imi place cum arat,dar stiu ca vreau mai mult.
Tu esti asa complexata de vergeturile alea..stai linistita ca nu o sa se mai observe. Esti ca aia din povestea cu drobul de sare.. daca o sa cada si imi omoara copilul . Asa si tu.. daca o sa slabesc si nu mai pot purta costum de baie?
Tu crezi ca daca ar fi asa rele efectele dupa slabire, crezi ca ar mai tine asa multe fete diete? sa fim serioase.
chiar nu mai te inteleg.Tu crezi ca oamenilor din jur le pasa de vergeturile tale? Tu crezi ca nu o sa mai ai prieteni/prieten din cauza vergeturilor? crezi ca o sa te judece cineva pentru o prostie facuta in adolescenta?
Tu tine-te de treaba si sa vezi ca in 3 luni o sa-mi zici.. pfui.. abia se mai vad vergeturile..abia astept sa merg la mare sa-mi etalez noua silueta!
asa imi zice si mama dar e absolut inestetic ! am aproape peste tot ! nu o sa mai port un maieu sau un tricou cu maneci scurte de teama astora ! mi-e rusine chiar mi-e teama ca voi fi respinsa in societatea in care traiesc
NorthernStar, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1737 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 704 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]