View Single Post
  #1092 (permalink)  
Vechi 13 mai 2013, 02:23:35
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnal roxy04 ~ casuta mea

Citat:
Anterior postat de Anne10 Vezi mesajul
Ai dreptate, cam incurcata treaba; dar ii dam noi cumva de capat si descurcam tot.
In primul rand, spunele alor tai si iubitului ce planuri ai cu slabitul (poate le-ai spus dar mai adule aminte). Revin ca plage Alexandra acum
Am revenit! E rau ca ai si program aiurea la munca (cand ziua cand noaptea) si organismul e "ametit"; asa ca incerca pentru moment sa nu ti nici o dieta stricta, si sa o iei usor, chiar daca nu slabesti asa repede cum iti doresti. Cateva idei pentru saptamna asta:
1. Sa fi relaxata!
2. Sa bei zilnic necesarul de apa macar minimul (chiar daca simti ca si apa de umfla, cu timul o sa te obisnuiesti); daca nu bei deja.
3. Daca ai pofta de un dulce poti sa iei putin (2 cubulete cioco/ o prajitura mica/), deci sa nu fie mult, si sa nu fie dupa ora 15:00. Nici in zile cand esti schimbul 3 (atunci noaptea la munca, ai voi: fructe (pentru dulce).
4. Daca simti ca ti-e foame des, atunci manaca des (dar in cantitati mici), si incearc sa manaci cat mai multe legume (gatite, crude cum iti plac) si fructe ca iti tin si de foame si au putine calorii. Dar sa nu-ti lipseasca necesarul de proteine si carbohidrati (buni).
5. In fiecare seara (la ce ora aveti timp, tu si iubi), nu conteaza cat sunteti de obositi sa iesit la plimbare (sa mergeti, nu sa stati pe banca), cel putin 15 minute (dupa ceas exact, si poate chiar si mai mult,). Daca el nu poate (nu ii permite munca, sau e bolnav;alta scuza nu poate sa aiba), mergi si singurica. Astea 15 min., sa fie inafara de mersul pana la munca si pe urma inapoi acasa; sa fie ca o plimbare de relaxare (care o sa te ajute si la slabit).
6. Daca ai timp sa mai faci si cateva exerciti fizice e bine, daca nu macar plimbarea
Iti scriu imediat mai departe, ca sa pot sa iti raspund in urmatorul mesaj, la ce ai scris tu in legatura cu pofta.
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]