View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 13 apr 2013, 20:37:26
ancutzyka's Avatar
ancutzyka ancutzyka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: Zaragoza, Spania
Vârsta: 32
Dieta: dieta cu 1200 calorii pe zi
Date: 172cm, 72.4kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Un nou inceput...dar de aceasta data, cu un final fericit!!

Citat:
Anterior postat de mara_merkel Vezi mesajul
Ancuta, ti-am rasfoit jurnalele si am inteles un pic situatia ta.Si eu am fost in situatia ta in care de disperare tineam diete foarte stricte,mancam mereu sub 1000kcal si la sfarsit ajungeam de unde am plecat pt ca era foarte greu sa mentin acel stil de viata.
Ideea mea e ca tie iti trebuie un stil de viata nu o dieta.Dietele sunt prea stricte pt a le putea tine toata viata. Din moment ce incetezi sa o tii, te ingrasi la loc.

Parerea mea e ca ar trebui sa mananci un pic mai mult, minim 1500 kcal ca sa ai de unde sa scazi in momentul in care incepi sa stagnezi. De exemplu eu slabesc mancand 1700-1800 kcal pe zi si am mai putine kg decat tine.Nu trebuie sa suferi de foame, trebuie doar sa inlocuiesti alimentele care stii ca te ingrasa cu alte alimente sanatoase.

Sper ca ti-am fost de ajutor!
Nu uita ca nu putem repeta aceleasi greseli si sa asteptam rezultate diferite.

Multa Bafta!
Buna!!
Ma simt foarte bine sa stiu ca nu sunt singura si ca mai sunt si alte persoane care au avut aceeasi problema ca mine dar au trecut peste.
Cred ca si eu mananc acuma mai mult de 1200 calorii, pt ca mananc foarte des si ma simt mereu satula,dar nu ca inainte cand imi explota stomacul....
Dupa 6 ani aproape de diete dupa diete si ingrasari si slabiri,mi-am dat seama ca nu se poate altfel decat cu o dieta sanatoasa, de lunga durata, un mod de viata....sunt foarte bucuroasa,mai ales pt ca am reusit sa trec si peste groaznicele momente in care imi venea sa mananc tot ce vedeam....
iti multumesc foarte mult pt sfaturi, crede ma ca imi vor fi de mare folos
__________________
Chiar nu mai suport pe strada mea sa ploua, vreau o viata noua....http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...zyka-9429.html
ancutzyka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2294 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1003 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]