View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 09 ian 2010, 11:43:55
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Destainurile unui lucrator de la McDonalds

vaaaaai sper ca nu credeti ce sp ala acolo eu am lucrat la mc 2 de ori, este adevarata povestea cu sucul, intradevar este concentrat de cola cu apa minerala. dar in nici un caz hamburgeri din carne de animal decedat sau chicken presat cu tot cu gheare cum a mai sp o slabuta, acolo igiena e pe primul loc. tre sa te speli pe maine din 30 in 30 de min, daca esti in bucatarie, si vrei sa te duci pana la congelator ( care e la 3 m distanta), tre sa ti dai sortul jos, te duci, te intorci, neaparat te speli pe maini, si abia apoi intri in bucatarie. ca sa nu mai zic ce reguli stricte au in privinta : expirarii: alimentelor, sa zic asa. daca o portie de cartofi, sau un hamburger sta mai mult de 7 min ( cred, nu mai stiu sigur, a treccut muuult timp) si nu l-a cumpart nimeni, se arunca ,fara nici un fel de discutie.

cred ca toata lumea stie ca mancarea de la mc, fast food, nu este buna, in sensul ca nu este sanatoasa, dar nu cred ca a murit nimeni daca a mancat intr-o luna un hamburger. cel care a povestit toate acese lucruri, mai mult ca sigur este suparat pe restaurant si a vrut sa le faca reclama negativa. zic eu
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat