View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 27 iul 2011, 19:12:18
fllory's Avatar
fllory fllory este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 oct 2010
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 29
Dieta: este o dieta creata de mine...
Date: 163cm, 71kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De cate ori pe saptamana se pot manca paste?

Citat:
Anterior postat de alinadany Vezi mesajul
buna si eu ca tine sunt in italia si pe deo parte ma consider norocoasa pentru ca dieta mediteraneeana este una dintre cele mai sanatoase alimentatii..pastele le poti manca in fiecare zi la pranz important sa nu exagerezi eu de exemplu consum cam 80 de grame zilnic la pranz si credema ca nu ingrasa si sunt chiar destule nu iti imagina ca, cantitativ in farfurie o sa ti se para putin ....in mesajul tau u spui ca ei nu se ingrasa segretul este in modsul in care prepari sosul...cel mai de preferat este sosul simplu"al pomodoro" si fara sa pui deloc ulei in tigaie daca vrei iti pot da o reteta favuloasa care credema este si foarte sanatoasa si buna...apoi in cazul in care faci ragu sau matriciana pancetta sau carnea tocata nu o prajesti cu mult ulei de floarea soarelui ci 1 lingurita de ulei de masline(daca este numai ptr tine)....uleiul nu il inginge inainte ptr ca isi pierde propietatile dai foc adata cu carnea ...evita pastele integralee credema ca o pasta lepreparata in modul corect este sanatoasa, gustoasa, si nu te ingrasa....ca si felul doi segretul este sa mananci verdura condimentata a crudo..sau o salata evita dupa pasta sa mai mananci ca si
felul doi ceva mai cosistent ptr ca atunci DA intradevar te ingrasi si bea multa apa...scusama daca am fost inoportuna dar am aceasi problema si cu ajutorul unui nutrizionist am gasit solutia fara sa renunt la mancarea care imi place...te pup
Buna alinadany, multumesc pentru mesajul tau! E chiar incurajator :*. Ma bucur sa aud de la cineva care a experimentat asta, ca pastele nu ingrasa. Eu una nu am degand sa imi fac un obicei din a manca paste, cred ca cel mai ok este sa o fac ocazional, nu mai des de o data pe saptamana dar oricum ma bucur ca pot sa o fac fara sa imi fac griji ca se va depune.

Ce ziceai de acel sos? Imi poti spune mai multe despre acea reteta? Eu nu le prea am cu sosurile de rosii asa ca mi-ar prinde bine un sfat .
Dar despre pastele integrale care e povestea? Nu sunt bune sau ingrasa??
fllory, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2458 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1941 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat