Subiect: Jurnalul Ralucai
View Single Post
  #1104 (permalink)  
Vechi 02 apr 2010, 09:02:05
OitaVesela's Avatar
OitaVesela OitaVesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: 1600 kcal + sport
Date: 160cm, 45kg
Mesaje: 3.092
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul Ralucai

Sunt unele persoane ( fapt acum demonstrat printr-o serie de teste si studii stiintifice) care percep "geografia" timpului. O sinestezie spatiu-timp.
Cand vezi timpul intr-o forma circulara sau chiar una mai complexa automat ai o mai buna abilitate de a te plasa in timp si spatiu, poti face rotatii geometrice, desfasurate ale figurilor geometrice in minte.
Ca proces neurologic, sunt hiperactivate anumite zone din creier care la multi sunt inactive sau putin active.
Timpul,spatiul,materia sunt (sau or sa poata fi) manipulate de constiinta. Eventual o sa putem calatori in timp si spatiu cu aceasta abilitate. Fie ca e vorba de o experienta a constiintei in afara corpului fie ca este vorba de o calatorie in sensul propriu al cuvantului nu stiu sa zic. Eu cred ca in momentul in care si materia va putea fi manipulata de mintile noastre o sa fie o calatorie si trup si spirit. Spre asta o sa evolueze rasa umana.
Momentan abilitatile astea sunt rare si nu pot fi controlate cu adevarat. Lucruri de genul telekinezie, clarviziune sunt primii pasi. E uimitor daca stai sa te gandesti.
OitaVesela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]