View Single Post
  #1105 (permalink)  
Vechi 02 dec 2015, 15:44:00
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: jurnal de fluturas

Eu nu eram alergica la nimic dar in timpul sarcinii cu al doilea baiat am avut o perioada in care ma manca pielea ingrozitor. Mi-au zis ca e alergie - dar nu au putut sa-mi spuna la ce era alergia si de atunci am inceput sa am diverse alergii - nu grave - la ananas, kiwi, fragi, capsuni. Uneori am impresia ca ma sufoc - dar imi trece fara tratament.
Baiatul - facea si el mici alergii cand era mic - spun mici in sensul ca nu a ajuns la sufocare. De exemplu facea la castraveti murati - ii placeau la nebunie si intr-o zi s-a umflat tot la fata - nici nu a vrut sa mearga la gradinita de rusine. In timp s-au ameliorat. Uneori mai face alergie la frig.
Daca forma de alergie a baiatului e mai grava e bine sa ceri reteta pentru hemisuccinat sa ai la indemana. Asta ca sa nu stai cu frica ca se poate intampla ceva si esti in varful muntelui si copilul se poate sufoca pana ajungi la doctor. Daca e o forma mai usoara cere medicului sa-ti spuna ce antialergic cu actiune rapida sa ai la indemana. Desi hemisuccinatul mi se pare ideal.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Michelina:
corinnef (02 ian 2016), LOREDANA99 (02 dec 2015)