View Single Post
  #1109 (permalink)  
Vechi 09 sep 2010, 12:08:43
rodica2010's Avatar
rodica2010 rodica2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 57
Date: 156cm, 66.6kg
Mesaje: 2.853
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 33 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Citat:
Anterior postat de crissa08 Vezi mesajul
Ai dreptate cu lucrurile, mi-am luat o pereche de pantaloni pt masura actuala, sunt ok in ei, insa nu prea vreau sa-mi cumpar, astept sa mai slabesc!!!
Acum chiar am probleme cu hainele pt iarna (palton, haina de piele, etc), mai pot purta o singura haina care e model mai closat... Pe de o parte, as da iama sa-mi cumpar, pt ca asa cum zici si tu, arat mai bine, pe de alta parte insa tare mult as vrea sa ajung la 90 si apoi sa imi mai cumpar cate ceva! Tre sa ajung la un compromis!!! Maine iau leafa si vreau sa-mi mai caut o pereche de pantaloni si vreo bluza sau jacheta, vad eu ce, dar cam atat, ca mi se urca la cap!
Urmatoarele cumparaturi la...Craciun!!!
Pup
Nu trebuie musai sa fie scumpe ci doar pe corpul tau.Nici eu nu ma arunc la toale scumpe ca sper sa le arunc repede. Te admir f. tare pt. ceea ce ai realizat.Daca-as reusi si eu performanta ta ar fi ceva.Fac si eu cu tine cum fac alte fete cu mine!Oricum,voi sunteti cele mai bune prietene ale mele si in fiecare zi abia astept sa mai palavragim impreuna.
rodica2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]