View Single Post
  #111 (permalink)  
Vechi 09 mai 2011, 17:37:01
Ghinduta's Avatar
Ghinduta Ghinduta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2011
Locaţie: Milano, Italia
Vârsta: 41
Date: 158cm, 50kg
Mesaje: 147
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sotii, iubitii nostri ne iubesc asa cum suntem?

Aveam 49 de kg cand mi-am cunoscut sotul....iar el 100. Tocmai slabise de buna voie 10 kg cand a vazut ca ii e greu sa isi lege sireturile. ( Bine, eu am 1m58 iar el 1.86 - deci nu va speriati prea tare de diferente daca puteti)
In primul an cand m-am mutat cu el...m-am rotunjit pana la 57, si credeti-ma ca pe constitutia corpului meu se vede tare. Il intrebam: asa-i ca m-am ngrasat? ar cam trebui sa ma apuc de o dieta! iar el, in 4 ani de zile, la fiecare kg adaugat sau pierdut imi raspunde: Esti perfecta asa cum esti, numai nu te ingrasa mai mult!
In capu lui 9 kg in plus nu s-au vazut...numa sa nu ma ingras mai mult.

Acum el are 90 de kg si e foarte mandru de el ca a slabit. Iar eu ii laud vointa. Numai eu stiu de ce ii pun painea de ieri pe masa ( ca daca nu e proaspata nu-i place asa mult si papa mai putin...ce sa-i faci daca uit ca a cumparat paine proaspata!, nu stie nici ca 1 l de ulei imi ajunge mai bine de o luna...si se bucura ca il rasfat des cu carne la cuptor si salata proaspata. Legumele gatite nu-i plac de nici un fel. II mai spun ca mor de foame pe la ora 7 seara, iar el cuminte vine si imi tine companie...iar la 10 seara cand il apuca poftelle, ii zambesc frumos si il rog sa pape singur pe ascuns in bucatarie, ca eu is la dieta si nu vreau sa ma ingras...si la faza asta ii trece pofta lui, pt ca ma stie pofticioasa si nu vrea sa ma faca sa sufar)

M-am intins cat un cearceaf...dar poate v-am dat idei cum sa va puneti partenerii la slabit. Si da, sunt sigura ca ma iubeste asa cum sunt si la fel si eu pe el...de asta imi doresc sa fim amandoi in forma noastra cea mai buna.

Deseara in chem cu mine pana la o prietena, imi va fi lene si frica sa umblu singura...mai ales ca in ultima saptamana s-au auzit tot felul de spargeri in zona...asa vom face si 30 de minute de plimbare lejera.
Ghinduta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 833 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat