View Single Post
  #11242 (permalink)  
Vechi 28 feb 2015, 10:46:00
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Hello ladies,

Am avut zile pline la birou, dar am fost conforma. Nici eu nu am avut surprize la cantar de la abaterea de marti, nici neplacute dar nici placute. Am ramas la fel. Asta inseamna ca daca as vrea sa am o zi pe saptamana de abateri e prea mult? Emi, stiu ca parca tu aveai asa.
Nu mai am timp si rabdare sa bag meniul in calculatorul de calorii, o sa il scriu aici, sa il vedeti si voi.
Alina, habar nu am cu ce se mananca South Beach. Tot la montignace imi amintesc ca te-am vazut. Tin minte si poza. Wasa 29 cersesc la oameni care vin din Franta sau Austria. Din Germania am primit demult de 24, ambalajul e identic, ma intreb daca mai exista de 24. Poate s-a schimbat doar reteta.
Cam asta e... de cate ori aud ca merge cineva in strainatate, sau daca vine sora mea de la Paris sau trimite pachet, cer Wasa.
Si fiindca m-am lasat de fumat, cheltuiesc banii pe bunatati gen sirop de agave, taitei de fasole mung, ulei de cocos, alune de padure, goji etc.
Pentru fetele din Bucuresti recomand magazinele orient. Au seminte, alune si fructe uscate foarte ieftine si foarte multe.
Ieri am mancat:
MD: ovaz cu iaurt, goji, seminte de canepa, dovleac si floarea soarelui.
P: paste integrale cu sos de rosii, vinete, dovlecel, ardei, ciuperci
C: wasa cu cascaval topit un mic la microunde

Stiu ca am pranz glucidic si cina lipidica dar... zic merci ca nu am avut abateri, la cat de ocupata am fost. Michelina, eu stiu ca pastele integrale nu se pot combina cu carne. Cand vreau paste la meniu lipidic folosesc taitei de fasole mung.
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui RaluR:
VentoFreddo (28 feb 2015)