View Single Post
  #113 (permalink)  
Vechi 09 mai 2011, 21:36:43
Ghinduta's Avatar
Ghinduta Ghinduta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2011
Locaţie: Milano, Italia
Vârsta: 41
Date: 158cm, 50kg
Mesaje: 147
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sotii, iubitii nostri ne iubesc asa cum suntem?

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Eu sunt cu iubitul meu de 4 ani si ceva. M-a vazut crescand de la vreo 70-80 de kg pana la 108. Si nu mi-a dat niciun semn ca l-a deranjat. Chestia asta m-a si scos un pic din sarite pentru ca...desi nu poate decat sa ma bucure faptul ca ma iubeste pentru cine sunt si nu pentru cum arat si imi arata ca ma gaseste atragatoare zilnic, intotdeauna si cu aceeasi intensitate, la orice greutate as fi... nu il inteleg.
Cred ca, desi el clar nu e genul care sa imi zica ceva prin care sa ma faca sa sufar... poate nu as mai fi ajuns cu atata usurinta in situatia asta. Nu dau vina pe el, e numai si numai vina mea...dar l-am rugat de multe ori sa fie sincer si mai strict cu mine, daca ii ziceam sa cumpere ceva de mancare(cat am stat in Bucuresti 2 ani am stat impreuna) sa fi zis si el...poate ar fi bine sa mancam altceva?
Suntem in continuare impreuna...dar cumva parca nici faptul ca slabesc nu il incanta. Mi-ar placea sa il vad ca se bucura mai mult alaturi de mine. Il respect enorm de mult pentru felul in care se poarta cu mine...dar uneori pur si simplu nu inteleg cum m-a suportat si m-a iubit tot timpul asta, orice ar fi fost...
Animiss, ma bucur pt tine ca ai un iubit care sa nu reproseze si in acelasi timp te inteleg si pe tine, ca ai vrea sa-l vezi participant in lupta ta, nu doar spectator.
Ce pot sa iti zic eu, din experienta mea, e ca barbatii functioneaza total pe alte unde radio decat noi. Cu siguranta nici el nu te intelege de ce te strofoci atata tinand cont ca el te iubeste. De obicei cand un barbat nu intervine, nu inseamna ca nu-i pasa, inseamna ca are incredere in tine ca vei face ce e mai bine pt tine, stie ca tu te descurci, si cu siguranta stii mai multe despre nutritie decat el...ramane doar sa faci alegerile corecte.. Ei intervin doar atunci cand considera ca au de reparat ceva, le e mai greu cu ascultatul si incurajatul.
Majoritatea barbatilor prefera o femeie cu cateva kg in plus si cu pofta de viata decat o persoana slaba si frustrata.... Nu spun ca toate fetele slabe sunt frustrate, dar stim cu toate cum ne este psihicul influentat in timpul dietelor, si cat de descurajate si iritabile putem fi uneori

Si sunt convinsa ca te-a suportat si iubit tot timpul asta pt ca sunteti compatibili in alte domenii ale vietii, pt ca meriti, si pt. ca niste kilograme in plus nu te fac mai putin frumoasa in ochii lui. Incearca sa te privesti prin ochii lui, si nu mai fi asa de critica cu tine, iubestete-te si tu.
Ghinduta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 833 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat