View Single Post
  #1141 (permalink)  
Vechi 06 aug 2010, 14:41:20
Ana92's Avatar
Ana92 Ana92 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 iul 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Sunt satula de diete...mananc sanatos
Date: 172cm, 99kg
Mesaje: 1.941
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de loralin Vezi mesajul
bine v-am regasit slabutelor! azi e prima mea zi de dieta si pot sa spun ca am ramas surpinsa cat de usor se aduna la socoteala caloriile cand cantaresti tot ce vrei sa mananci .... cred ca pt mine e cea mai buna dieta sa cantaresc si sa adun caloriile . azi fiind sarbatoare si dezlegare la peste am inceput cu rosii si sardine la mic dejun si la pranz rosii cu ton si un pic de ceapa si un pic de paine (50g) si uite asa am adunat pe cantar pana acum 1000 de calorii. am reusit sa beau intre mese 1,5l apa plata si o cafea fara zahar . pt diseara cred ca voi alege intre pepene verde si nectarine semicoapte .asa voi respecta indicatia de necesar caloric pe zi pt a slabi.vreau sa le fac si celor de acasa o surpriza cand ma intorc dar mai mult pt mine vreau sa fac aceasta schimbare. succes si voua la slabit !
buna si eu tin hipocalorica asa ca spor la treaba si bine ai venit!eu am o saptamana jumate si sa stii ca nu e asa greu cum imi imaginam sa socotesti daca te ajuti de calculatorul de calorii!
Ana92, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2899 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2382 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]