View Single Post
  #118 (permalink)  
Vechi 22 aug 2014, 01:02:00
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Fitness-ul ingrasa?

Buna Vuvuzela! De aproape 3 saptamani decand e deschis subiectul, abia azi am intrat sa-l citesc (cand am vazut denumirea "fitness-ul ingrasa?" nici nu am indrasnit sa intru dar sa mai si scriu, mai ales ca nu sunt o "experta" in ale sportului); dar abia acum dupa ce am terminat de citi mi-am dat seama ca nu era vorba doar de sport.
1) In legatura cu cantarul (sa nu te mai cantaresti des) nu prea stiu ce sfat sa-ti dau (eu pot rezista fara sa ma cantaresc si 2 saptamani); dar am citit pe la tine prin jurnale (asa doar cateva mesaje) ca ai avut o perioada, cand ai intrat la mentinere, cand reusisei sa de cantaresti doar o data pe saptamana (poate gresesc?!), daca asa a fost si nu am citi eu aiurea poate vei reusi iar.
2) In legatura cu mancatul putin, este normal sa-ti fie frica sa manaci mai mult, mai ales ca ai mancat asa multa vreme; dar nimeni nu a zis sa treci peste noapte de la 1000 calorii la 1500-2000 calorii; dar sa o iei treptat (sa-ti notezi, asa cum faceai inainte, in jurnalul de mentinere, meniurile) azi de exemplu manaci 1010 calorii maine iti propui sa manaci 1030 calorii si tot asa usor (un sfat de genul asta ti-la dat si kclaudia); sa ma contrazica fetele daca gresesc.
3) In legatura cu sportul; asa cum nu poti trece peste noapte de la mancat putin la mancat mult, asa si cu miscarea, daca de aproape 2 ani nu ai facut, nu incepe asa in forta (cum deja ai facut, doar pentru ca ai dat niste bani la sala). Nu stiu cate minute si ce dificultate ar fi indicat sa faci de sport; dar presupun atat cat manaci putin sa nu exagerezi cu sportul (ca o sa ajungi sa te epuizezi si in loc sa slabesti sau sa te menti, sa nu ajungi doamne fereste prin spital), cum cresti usor caloriile dupa o zi pe alta sa cresti si minutele si dificultatea la sport tot usor. (sper sa nu dau sfaturi gresite)
Nu in ultimul rand ar trebui sa ai mai multa incredere in tine (dupa cate imi dau eu seama din acest jurnal, parca iti cam lipseste); incearca sa gasesti lucruri placute la tine (nu doar la aspect, dar sunt sigura ca si acolo ai, poate nu iti place inca burta ta, nici mie inca nu-mi place a mea; dar poate ai buze frumoase sau ochii sau parul sanatos etc incearca sa iti gasesti si calitatile nu doar defectele si sa le pui in evidenta), si in afara de aspect cu siguranta mai ai si alte calitati (incearca sa le descoperi oricat de minore ti se par- poate sti sa ai grija de flori sau sa fi o buna povestitoare,sa fi ambitioasa etc). Si inainte sa iesi din casa sa-ti zici mereu "poate mi-a arata cantarul mai mult sau poate am burta cam umflata; dar am si parti frumoase (acum trebuie sa de gandesti la ceva frumos si sa il scoti in evidenta) si toata lumea o sa vada doar partea/partile frumoase la mine,si nici nu or sa bage inseama burtica mea umflata si nimeni nu stie dupa drum cat mi-a aratat cantarul"; la inceput credema o sa ti se para ciudat sa zici asa ceva, si mai ales sa-ti gasesti partile frumoase, o sa ai impresia ca nimic nu-ti place, dar nu renunta (poti sa-ti intrebi si prieteni ce le place la tine, daca ai curaj poti intreba si persoane straine, sunt sigura ca o sa fi surprinsa cate lucruri le plac lor la tine). Toate cele bune!
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui Anne10:
Laura (23 aug 2014), Michelina (22 aug 2014), Mihaela1006 (26 aug 2014), Vuvuzela (04 sep 2014)