View Single Post
  #1198 (permalink)  
Vechi 11 mar 2011, 18:48:48
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: "Slabutele" din Italia

Citat:
Anterior postat de pamy Vezi mesajul
Sincera sa fiu la tanti cealalta mi-a dat o prietena job-ul fiindca nu mai putea ajunge. Si mi-a zis ca e cea mai imputita casa in care a lucrat ea. Dar cred ca a lucrat numai la tipe care au avut menajere. Ca asta a mea sigur nu a avut.
Si la mine sunt locuri pe sus pe unde poate ajuncem de 2 ori pe an. Dar nu o adta la 10 ani
In fine. Sper sa avansez putin. Sunt oarecum stresata ca am facut foarte putin in atatea ore si imi e ca nu ii convine. Sa vedem. oricum dupa ce scap de bucatarie ma apuc de sufragerie si apoi de alta baie, la acmerele mari macar e mai usor, doar aspirat si sters pe jos. Azi am sters bucataria inainte sa plec si am vazut ca are podea usor de spalat. Ceramica arsa.

La prima tanti am si eu caine emy, dar oricum e lux acolo pe langa asta. O sa fie si aici parerea mea dupa ce termin curatenia generala. Sa vedem.
Ce ma mai enerveaza ca tot ma pazeste. Ce draq sa ii fur din baie??? sau din bucatarie. Se vede ca nu a amai avut pe nimeni la curatenie. La cealalata am primit cheia de la prietena mea si am intrat direct in casa fara sa ma cunoasca am orar prestabilit si imi fac treaba fie ca e cineva in casa fie ca nu. Ma mira ca ele 2 sunt prietene si de asta nu inteleg de ce e asa stresata asta.

si niente aqua, niente cafe ... urat
dupa ce ca e jegoasa e si tirchia
La cat se aude despre romani..da vorba ta,ce sa-i furi,colectia de sticlute goale?mda..poate cu timpul se convinge ca esti brava persona si te lasa in pacea ta
Da o cafea putea sa dea,da-o-ncolo..
Eu ieri am facut sport si am transpirat zdravan,fiind dimineata era cam firg in casa,pana m-am fatzait eu in chiloti,pe la baie,dus,am racitAcum am o stare nasola..Prima zi,parca imi vin si frisoane,ceva ma zgarie pe gat,incepe sa ma stranga tamplele..hmm,maine cred ca-s cat patu
Pupi,fetele,spor la munca celor care butoneaza de la lavoro!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat