View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 18 oct 2012, 09:32:53
marianet's Avatar
marianet marianet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 07 oct 2012
Locaţie: Jud. Alba, Romania
Dieta: Mentinere
Date: 175cm, 62.5kg
Mesaje: 94
Aprecieri acordate: 35
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal anti-resemnare (Maria)

Citat:
Anterior postat de Sasy Vezi mesajul
Buna seara, Maria!
Cum a fost ziua ta? Ai rezistat, vad, poftei de paine cu unt. Si uite-asa, zi dupa zi, rezistam tuturor tentatiilor. Ei, nu chiar tuturor Uneori mai intram pe aratura dar ne revenim repede si continuam dieta.
Iti doresc o seara minunata!!!
Neataaa! Da, am rezistat eroic. Ba chiar am rezistat eroic sa gatesc o farfurie cu varf de snitele pentru ai mei si nici sa nu gust. Ba mint, am bagat un degetel mic in aluatul de ou cu faina sa vad daca are destula sare si atat Sunt mandra de mine pentru "victoriile" astea marunte, ca ar fi asa de usor sa alunec si sa calc stramb, am facut-o de nu stiu cate ori in trecut.

Ah, si mi-am facut si cele 40 de minute de sport aseara. Am mai povestit pe la jurnalul fetelor de 30-40 de ani ca eu nu pot face sport decat noaptea, dupa ce se culca fiu-meu, pentru ca altfel se baga in picioarele mele si se accidenteaza. Si-asa imi vine uneori sa ma culc si sa o las balta, dar trag de mine si nu ma las. Sa dea Dumnezeu sa ma tina cat mai mult...
Citat:
Anterior postat de hande Vezi mesajul
Buna Maria,bine ai venit!Sper ca pana la Craciun sa fii asa cum te-ai simti tu bine in pielea ta.Multa bafta1
Multumesc de urari, Hande, iti doresc si stie acelasi lucru, sa iti atingi scopurile cu usurinta si sa te simti minunat!