Slăbuţelor, am şi eu o nedumerire. De vreo două săptâmâni mănânc numai pâine neagră, dar aş vrea să trec pe pâine integrală, pentru că are şi mai puţine calorii, şi mai puţini carbo şi e şi mai sănătoasă decât orice altă pâine, din câte am citit.
La mine în oraş nu am găsit decât pâine integrală toast de la Vel Pitar (o să mai caut). Problema e că are 600g şi costă 3.5 lei (faţă de 1.5 cât e cea obişnuită - e o diferenţă) şi ţinând cont că n-am cum să mânănc 600 de grame într-o zi (nici dacă o convertesc şi pe mama
) aş vrea să ştiu dacă există vreo metodă să o păstrez proaspătă mai mult timp
Am auzit că în frigider îşi păstrează textura până la trei zile, să fie adevărat? Că să mâncăm 200 g într-o zi şi pe restul să o dăm la căţeii de la bloc ca pe cealaltă nu prea mă încântă, nu mă dau banii afară din casă
Acum, dacă stau să mă gândesc, pâinea de casă stă proaspătă şi 3-4 zile, dar la cum e făcută pâinea din comerţ în zilele noastre, nu cred că rezistă la asemenea tratament. Oare asta integrală să se păstreze mai mult?