View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 04 iul 2010, 22:29:36
joanna18's Avatar
joanna18 joanna18 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 iun 2010
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 31
Date: 170cm, 58.8kg
Mesaje: 277
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Diferenta intre painea graham si integrala

Slăbuţelor, am şi eu o nedumerire. De vreo două săptâmâni mănânc numai pâine neagră, dar aş vrea să trec pe pâine integrală, pentru că are şi mai puţine calorii, şi mai puţini carbo şi e şi mai sănătoasă decât orice altă pâine, din câte am citit.
La mine în oraş nu am găsit decât pâine integrală toast de la Vel Pitar (o să mai caut). Problema e că are 600g şi costă 3.5 lei (faţă de 1.5 cât e cea obişnuită - e o diferenţă) şi ţinând cont că n-am cum să mânănc 600 de grame într-o zi (nici dacă o convertesc şi pe mama ) aş vrea să ştiu dacă există vreo metodă să o păstrez proaspătă mai mult timp Am auzit că în frigider îşi păstrează textura până la trei zile, să fie adevărat? Că să mâncăm 200 g într-o zi şi pe restul să o dăm la căţeii de la bloc ca pe cealaltă nu prea mă încântă, nu mă dau banii afară din casă
Acum, dacă stau să mă gândesc, pâinea de casă stă proaspătă şi 3-4 zile, dar la cum e făcută pâinea din comerţ în zilele noastre, nu cred că rezistă la asemenea tratament. Oare asta integrală să se păstreze mai mult?
__________________

Jurnalul Ioanei - lupta mea cu mine


"Voinţa puternică nu este numai ştiinţa de a dori şi de a obţine ceva, ci şi ştiinţa de a renunţa la ceva, în caz de nevoie."


"Voinţa şi puterea nu ajung: omul trebuie să ştie ce vrea şi ce poate."
Răspuns cu citat