View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 20 nov 2011, 22:15:34
cristianas's Avatar
cristianas cristianas este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2011
Locaţie: valcea, Romania
Vârsta: 43
Date: 165cm, 52kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Buna,fetelor! (ajutor!)

Buna Eva,
Multumesc mult pt raspuns.Imi pare tare bine ca am ales aceasta solutie,pt ca vad ca sunteti foarte apropiate si "saritoare".Mai grasut a fost dintotdeauna.Eu am tot incercat sa-l mai ponderez,dar fara reusita.Tot zicea ca asa-i este felul si nu are ce face...Fast-food mananca foarte rar-de maxim doua ori pe an.Insa,este foarte pofticios.Ii place sa manance...Nu este deloc pretentios.Mananca orice,dar cu pofta.Daca este si ceva care ii place foarte mult,cu atat mai mult.Dupa,regreta.Isi da seama ca a exagerat dar este prea tarziu.(asta se intampla de obicei cu carnea de oaie..preferata lui,care am inteles ca este foarte grea...).Culmea este ca,si in post(6 sapt.de exemplu) mai mult de 1-2 kg nu slabeste pe cand eu,daca l-as tine pe tot,as slabi cel putin 6kg.
A facut intai ecografie la organele interne si i s-a spus ca are steatoza hepatica=ficat marit si gras.A fost primul semnal de alarma pt el.Vineri am fost si la endocrinolog,care i-a dat lista cu alimentele permise si nepermise,i-a facut niste masuratori(in afara de greutate si inaltime nu le stiu-nu am hartia la indemana) si i-a spus sa faca analizele la sange,cu recomandarea sa slabeasca 30kg (2-3kg sa de jos chiar pana se vor vedea data viitoare,adica peste 2 sapt.).
Eu...nu prea stiu de unde sa incep.Pt inceput,nu-l mai chem seara la masa.In rest...nu mai stiu.Totusi vreau ca toti(si noi si copiii) sa mancam sanatos,pt ca acum imi dau seama ca este f.important si pt cei mici sa se invete cu un anumit stil de viata de mici.Si totul depinde de mine... Sunt constienta de asta.
Sper sa ma acomodez si sa descopar tot ce e de descoperit pe aici pe la voi...(noi)
cristianas, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1827 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1310 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat