View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 13 ian 2012, 10:42:55
yoyo23's Avatar
yoyo23 yoyo23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 ian 2012
Locaţie: londra, Anglia
Vârsta: 35
Date: 165cm, 75kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei emotional eater (yoyo23)

Citat:
Anterior postat de brainiac Vezi mesajul
Buna Yoyo! draga mea sa stii ca nu esti singura, eu de 2 ani jumate am prob cu binge-ul si ma lupt in fiecare zi sa scap de el... si uneori e atat de istovitoare lupta si te simti asa mica si fara putere... important e ca stii ca ai o problema si ca faci ceva in sensul acesta... e f bine ca meditezi, si eu fac asta (desi trebuie sa recunosc ca nu chiar zilnic) si imediat ma simt mult mai bine! iti doresc mult succes in tot si mult curaj si forta de lupta! vei reusi si sa vezi!
Hei Brainiac (BTW love the name. nu cred ca la asta te-ai gandit tu dar imi aminteste de pinky and the brain, unul din desenele mele favorite cand eram mica)!
Si eu ma lupt, dar am zile proaste in care cred ca nu voi reusi niciodata si atunci las toate amele jos... Si zile bune in care imi zic "fantastic, esti o sfanta a mancatului sanatos!" si nici nu imi pun problema ca mai pot fi si zile rele... Ce gandire silly... Stiu ca nu ar trebui sa ma framant atata si ca de fapt e legat si de borderline personality syndrome care, atunci cand it kicks in full force, ma face sa impart lumea in bine si rau, alb si negru.
Sper sa inving batalia asta... Ai vreun sfat (fiind o luptatoare mai cu experienta)?
Pup mult si mersi pt intelegere!
yoyo23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]