View Single Post
  #12002 (permalink)  
Vechi 06 mai 2015, 22:22:14
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna,fetele,sunt f obosita si ma dor muschii,da e o oboseala deaia placuta,e de bine
Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Da mi si mie reteta "cum faci sa te iubesti pe tine" ca eu mereu pun pe primul loc copii, sotul si la urma eu.Daca trebuie sa renunt la ceva pt ei, nu i problema.
Daca ar fi mai rare caderile astea ce bine ar fi


Trebuie sa faci cum simti tu nu ce e in pas cu moda.Si daca tu simti ca nu mai poti, atunci taie l.

Ai fost neconforma dar cu chestii sanatoase as zice eu.Semintele mai bine renuntai dar nici foarte grav nu e.Adica eu as prefera o abatere de genul asta decat biscuiti cu lapte

Sa mi ziceti va rog fetelor daca am facut bine clatitele, adica daca sunt conforme.
Nu avea faina integrala asa ca am luat 1 kg de completa.Si am amestecat 100gr faina completa, 100 gr faina de naut si 100 gr de tarate de grau.Si am facut din amestecul asta (nu tot) + lapte degresat, vreo 5 clatite.S au cam lipit de tigaie dar ceva ceva a iesit.Si am mancat cu dulceata bio de portocale, fara zahar adaugat.
Si la pranz am mancat un fel de humus facut din naut fiert, ulei de masline, usturoi si boia.Si am mancat cu 4 wasa, doua oua fierte, rosie si ardei gras.E ok masa sau am dat o n bara?
In rest, incerc sa fiu optimista, am discutat cu o vecina si in mod normal de maine as incepe cu ea pregatire la limba franceza si sa invat pt examen sa l dau in septembrie.Acu ramane sa fiu eu fata serioasa
daca as avea copii si eu i-as pune pe primul loc,dar pe sot nu De ce sa fie el pe primul si eu pe doi..Normal ar fi sa contribuim reciproc la bunastarea fizica si psihica a celuilalt,daca nu..fiecare pt el
Sa ma corectati daca gresesc,dar eu cred ca nu era nevoie sa amesteci si faina de naut,era de ajuns faina normala si tarata in cantitati egale,ca sa mananci cu gem conform..
Cina e ok,si eu des folosesc nautul in combinatie cu lipide,de obicei ton sau,cum a fost azi la pranz,muult ulei de masline si branza..Wasa parca e 29 la suta,nu?asa e ok..daca e peste 24!

Succes cu proiectele de viitor!
Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul
Fetelor, mi-am facut azi o salata cu varza, marar, naut boabe, ulei extravirgin de rapita si lamaie, la care am asortat niste parmezan - combinatie super. Am tot mancat parmezan in ultima vreme ca m-a inspirat.
Am gasit iaurt de baut de capra la Mega Image, marca lor Gusturi..., e o bunatate. Am ideie cine il face, nu e un produs la indemana oricarei laptarii e o firma din Constanta.
De acum o sa imi tot iau. L-am asimilat in calculator cu lapte batut de capra ca inca nu am avut rabdare sa il introduc.
Dimineata am papat wasa de 19 cu branza cu mucegai si ardei capia. Nu rau dar nici genial.
Cu ce mai asorta Monti branza cu mucegai? Ca am un kil si nu merge goala. In trecut am facut conopida la aburi cu gorgonzola. Dar pote mai aveti si alte idei.
Nu am mai facut sport se duminica. Fac azi ca sunt mai libera.
In rest, ma simt extrem de bine de cand mananc iar conform. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui Michel, ca bune idei a avut!
si mie imi plac lactatele de capra,ca sunt branzeturi,ca sunt iaurturiNu stiu cat de conforme sunt la Monty..dar nici ca-mi pasa!
Branza cu mucegai eu as manca-o doar cu cruditati..rosii,ceapa,ardei gras,in loc de paine.Parca gatita isi pierde ”savoir fair-ul!..
La Monty nu e musai sportul,e bine sa-l faci totusi,macar de 2 ori pe saptamana,pt tonusul pielii..

Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Fetelor, dupa parerea voastra, pot manca la masa de seara wasa 29% cu pasta aia de naut si rosii langa? In pasta de naut am pus vreo 20 ml de ulei de masline cam la 1kg de naut.
Daaa!Puteai sa pui si mai mult ulei,sau sa-l combini cu proteine,e ok.
Citat:
Anterior postat de michellabfirst Vezi mesajul
Ok. Ma gandeam ca iar am dat o in bara pt ca am mancat ca i am pus pe ai mei la masa si ma luase foamea de la miros.Am facut pt ei iepure cu mustar la cuptor, ciuperci fripte, cartofi natur si sos bechamel.Si mirosea de a trebuit sa mananc repede mancarea mea ca altfel dadeam iama in nepermise
si eu iti zic ca puteai sa mananci linisita iepure,ciuperci,chiar daca poate au stat in aceeasi tava cu cartofii.Eu fac des asa,coaste de miel,de ied,pt al meu cu cartofi(le pun in aceeasi tava) si niciodata nu mi-au afectat slabirea.
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui VentoFreddo:
cristy28 (06 mai 2015), michellabfirst (07 mai 2015), Mihaela1006 (07 mai 2015)