Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #1204 (permalink)  
Vechi 31 aug 2012, 22:41:24
souvenir1976's Avatar
souvenir1976 souvenir1976 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 apr 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Montignac
Date: 154cm, 56.5kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

Nu il alaptez pe Filip, din pacate Am incercat cateva zile dupa ce s-a nascut, dar am facut furia laptelui urat de tot. Implanturile Nicoletei Luciu erau o mica gluma pe langa mine. Nu suportam sa ma atinga nimic. In spital m-a muls o asistenta dar degeaba. Pompa am folosit-o ... poate poate se desfunda canalele. M-am chinuit cateva zile si am renuntat. Am luat Dostinex pt. intreruperea alaptarii si cu asta basta. Pe Tudor l-am alaptat cam o luna si jumatate. Speram sa-l alaptez si pe Filip macar atat, dar n-a fost sa fie.

Cand ii vei da pe copii la cresa sau gradi sa te astepti la raceli peste raceli... De cand l-am dat pe Tudor la cresa a racit, a facut amigdalita cu febra mare (39,4) si acum este iar mucos. Dar cu toate astea se vede schimbarea la el. E mult mai cuminte, parca nu mai e asa "salbatic". Doctorita de familie imi spunea sa nu-l dau la cresa ca va raci si ii va da la cel mic. Am stat noi (eu si sotul), le-am intors pe toate partile daca sa-l dam sau nu la cresa si pana la urma l-am dat. Sper doar ca Filip sa nu ia vreo raceala de la Tudor. Trebuia sa-l dau la cresa pt. ca eu incep lucrul din 24 septembrie, iar mama si socrul meu n-ar fi facut fatza la amandoi. Sper doar sa reusim sa ne mutam pana pe 24 sept. Ma dor degetele de la frecatul geamurilor, a gresiei si faiantei. Si cand ma gandesc ca mai am de facut parterul si podul.... ma apuca groaza. Am si comandat mobila de bucatarie. Cei de la firma care mi-o fac spuneau ca pana la sfarsitul lui august e gata, maxim pana pe 10 septembrie. Sper sa nu vina luni ca ma apuca tremuratul.

Poate mai apuci cele 2 saptamani de asteptare Pana la urma ce nume ii vei pune flacaului?

Costina, ai cont pe facebook?

Laura a nascut pe 29 august?

Ma duc la nani ca sunt rupta. Noapte buna!


Citat:
Anterior postat de costina89 Vezi mesajul
esti o norocoasa,eu din pacate nu pot sa o dau pe Anisia la cresa si nici pe Justina la gradi,abia de la anul voi incerca sa ii inscriu pe toti trei...oricum justina vreau nu vreau la anul trebuie sa o dau pt ca face 6 ani si ultimul an de gradi e obligatoriu daca tin eu minte bine,nu.
Il alaptezi pe Filip nu?eu as vrea sa il alaptez pe micut macar 6 luni dar sa vedem cum stau cu stresul pt ca la mine daca e stres nu e lapte,asa am patit la ambele fete.Legat de sport...eu o sa ma apuc dupa 6 sapt de la nastere...sper sa dau cat mai rapid jos pt ca m-am dat hainele de grasuta si nu vreau sa mai imi cumpar altele.



Jessik eu stiu ca vitaminele nu se iau seara,sa intrebi medicul sa vezi ce iti zice,mie asa mi-a sp.Ia sa vedem Jessik care isi vede bebele prima eu sau tu....eu nu cred ca mai apuc 2 sapt cu burtica.

Justina mea e bolnavioara astazi,o doare burtica/stomacelul....ieri nu prea a mancat si de obicei asa pateste....poate de data asta intelege si manaca cand ii spun....cea mica mi-a facut febra duminica si luni,am inceput bine saptamana.
Mai incolo imi vin socrii,cred ca raman iar la noi cateva zile,sper sa ma ajute la curatenie daca tot stau aici...camera unde o s astau cu bebe e facuta luna,dar restul mai trebuie si cum astea mici imi dau de lucru in fiecare zi parca vad ca nu mai puc sa le fac pana nasc.
souvenir1976, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1356 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 839 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat