Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #126 (permalink)  
Vechi 23 sep 2010, 22:24:46
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal August

Citat:
Anterior postat de August Vezi mesajul
Daaaa, stepperul, uite-l acolo!
Stai ca trebuia sa mai emit o 'valoroasa' de-a mea: citisem la o slabuta o chestie care mi-a placut si ma gandesc ca avea dreptate. Cand a ajuns la faza de platou, s-a apucat frumos timp de 2 zile sa socheze organismul cu mancare, sa-l trezeasca din lancezeala. Adicaaa, sa nu credeti ca ma apuc acu sa mananc prajeli 2 zile, dar cred ca e o teorie buna si poti manca mai mult o perioada scurta fara sa te simti vinovata!
Eu=Oana, MCS=Mona, dar no matter! In privinta limbii, doar sa n-o uiti, atat vrem de la tine, ca acum esti setata pe en-fr.

da tu, asa ziceam si eu..tu esti Oana, Mona'i Mona!!!

Nuu, nu uit limba romana..ce crezi tu ca is una din alea care se dau ca au uitat sa vorbesca romaneste?!? Nu draga mea..recunosc ca nu-mi mai e vocabularul asa de bogat, si cand am fost acasa si ascultam vorbindu-se realizam:"ohh wow..ia uite ca si eu foloseam cuvantul ala intr-o vreme...sau ala, sau fraza aia..sau etc, etc" dar d euitat..nu se uitaa!
Copiii mei (unul nascut aici) vorbesc frumos romaneste (unul din el cu accent..altul fara!!)..dar la fel..vocabular saracacios. In fine..o sa il imbogatim noi.

Apropo de chestia aia cu platoul si stagnarea..este foarte adevarata Am mai scris eu pe undeva ca acum cativa ani am slabit de la 78 la 55 in cam 9-10 luni...cu miscare si mancat atent. Cand aveam stagnari asa faceam..mancam intr-o zi 2 lucruri "nepermise"..si imediat pornea cantarul..in jos!

mda..pup pe fete!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].