View Single Post
  #127 (permalink)  
Vechi 13 oct 2010, 14:53:58
polyana's Avatar
polyana polyana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: hipo
Date: 153cm, 77.9kg
Mesaje: 1.703
Aprecieri acordate: 507
Am fost apreciat(a) de 132 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Vreau sa nu mai fiu o cauza pierduta!

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul
Multi absolveni de facultate nu au locuri de munca Si medicina,dupa facultate intri intr-un rezidentiat platit cu 5 milioane pe luna Dar eu cred ca daca esti bun ,iti place domeniul respectiv si stii o limba straina,ai mai multe sanse. Sa pleci in strainatate,sau chiar sa gasesti de lucru in Romania,datorita calitatilor tale. Eu la asta sper,sa ma descurc bine. Oricum,nu e niciun domeniu in Romania in zilele de azi in care sa fii sigur ca vei castiga bine si ca vei avea un loc de munca fix. Sa speram ca se va rezolva,pana ajungem noi.
La ce profil esti ?
Frumoasa meseria la care te gandesti, cu atat mai mult daca o practici din dragoste. Medicina e o meserie altfel decat celelalte, necesita implicare si jertfa, nu-i poti spune unui pacient 'stii nu te pot trata ca nu ai bani'. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu ca esti un sufletel minunat
__________________

Jurnal Polyana
polyana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1582 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1065 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 291 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat