View Single Post
  #1295 (permalink)  
Vechi 08 iun 2010, 09:55:42
Clotilde's Avatar
Clotilde Clotilde este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iun 2010
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 50
Dieta: Montignac
Date: 167cm, 92kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea III

Citat:
Anterior postat de diamant2013 Vezi mesajul

Asa este cum spune Loly. Daca vrei sa slabesti iti recomand cartea care ai gasit-o in biblioteca de pe acest site. Este mai clara si mai restrictiva. Si sa fii atenta la nuante, cum a fost asta cu dulceata, de ex. Este exclusa dulceata care contine zahar, nu orice fel de dulceata. Ti-a explicat deja ausii sau nu stiu care ce fel de dulceata mancam noi. Daca nu vrei sa faci tu singura dulceata, gasesti la magazine dulceata fara zahar, pt.diabetici.
Eu am gasit in Carrefour magiun de Topoloveni care mi s-a parut extreeeem de delicios si am luat si un borcanel de gem de fructe de padure pentru diabetici care nu mi s-a parut atat de bun precum primul.
Am vazut ca unele fete il mananca cu paine Pumpernikel sau cam asa ceva, de la VIta Star. Insa, in Kaufland am vazut ca sunt mai multe sortimente de la acelasi producator si anume cu in, neagra, cu secara... Ce parere aveti despre celelalte sortimente din acest produs?
Clotilde, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1867 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1093 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]