View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 07 oct 2019, 14:54:58
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Bored with Being Fat

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Raluca, m-ai dat gata!Îmi place tare mult analiza ta psihologică legată de pofte şi strategii de a le devia, le-ai citit undeva sau îţi aparţin în mare parte? Te felicit, da, ai dreptate, un psihic bun face ca slăbitul să se producă şi să dureze.
Multumesc, imi apartin si le-am descoperit intr-un moment de deplina disperare, presupun ca atunci cand ne e cel mai rau stim cu adevarat ce sa facem, ne merge mintea si ne vin idei salvatoare. Doar ca fiecare caz in parte e diferit, pentru unii cred ca functioneaza idei simple si rapide pe care le poti gasi si pe net sau in carti cred sau vorbind cu lume, pentru altii (ca mine) sunt situatii mai profunde, de caracter, gen... sunt lenesa de multe ori. Sau ma plictisesc. Etc... am multe lista e lunga Daaar… am gasit rezolvare pentru fiecare - care functioneaza pentru mine.

As scrie mult dar serviciul si dieta/sportul/gatitul abia imi permit sa vin aici sa scriu si/sau sa va citesc... Iar weekendul mi-l petrec cu iubitul, dar azi mi-am luat liber, se vede
Pup!!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Rallara:
lidiuta (07 oct 2019)