Subiect: Herbalife
View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 19 aug 2010, 20:16:22
LadyE's Avatar
LadyE LadyE este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 iul 2010
Locaţie: oradea, Romania
Vârsta: 35
Dieta: recomandata de medic
Date: 162cm, 88kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Dieta cu produsele Herballife

buna seara,

doresc sa stiu ce parere aveti despre produsele Herbalife.

veneam pe centrul orasului unde stau si ma opreste o doamna sa imi puna 4 intrebari, am acceptat si mi-a spus ca daca doresc primesc o sedinta gratuita la un nutritionist, dar nu stiam ca e vorba de herballife si am mers sa vad despre ce este vorba si dupa ce am vorbit despre stilul meu de viata privind alimentatia si sanatatea si mi-a masurat inaltimea, m-a cantarit si mi-a masurat IMC-ul si grasimea din corp, a inceput sa imi spuna de produsele lor care constau intr-un shake si ceva pastile si m-ar costa 450 RON pe luna. ar trebui sa inlocuiesc 2 mese din 3 pe zi cu shake-ul si sa iau pastile inainte de fiecare masa.mi-a zis ca o fata in 7 luni a slabit 30 de kg, am vazut si poze cu persoanele inainte si dupa, dar mi se pare prea mult 30 kg in 7 luni.stiu persoane care au investit au slabit dar dupaia s-au ingrasat la loc si mai mult. a incercat cineva asta? sunt curioasa daca merita, voi ce parere aveti?

eu tin momentan o dieta in functie de nr de calorii, nr de grasime si sport, recomandata de un medic din ungaria si am slabit 5 kg intr-o luna cu dieta asta.oricum vreau sa raman la dieta actuala dar eram curioasa si nu am vazut un topic deschis pe tema asta, daca este imi cer scuze ^^"
LadyE, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2689 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2172 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2173 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 19 aug 2010 at 20:30:59. Motiv: Link-uri externe.
Răspuns cu citat