View Single Post
  #131 (permalink)  
Vechi 06 ian 2011, 11:25:13
fiica lunii's Avatar
fiica lunii fiica lunii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: South Beach
Date: 171cm, 73.3kg
Mesaje: 79
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: As vrea sa slabesc 28 kg intr-un an

La multi ani, fetelor! Sa se topeasca kilogramele in plus vazand cu ochii si sa fiti sanatoase in noul an si pline de energie, ca sa va puteti realiza toate visele!
Eu, in post m-am mentinut la 73-74 kg, dar de sarbatori am facut-o lata. Am mers numai in vizite si am mancat cam multisor, am fost de rev si la munte dar nu am schiat ca nu prea ma tineau puterile dupa o noapte de petrecere. Oricum in zilele astea am trecut de 76 kg, ceea ce mi se pare mult (3kg si ceva in o saptamana si jumate). Inca nu m-am apucat de dieta ca mai e si Sfantul Ion si eu sunt Ioana, asa ca trebuie sa fac iar chef, dar pe urma trebuie sa iau masuri. Am zis!
Va pup si mai revin cu noutati, daca nu voi fi prea stresata (ca luni vine Curtea de Conturi si imi sta o luna si ceva pe cap..... iar eu la stres de obicei ma ingras ).
fiica lunii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]