Subiect: Jurnal Barbuta
View Single Post
  #1310 (permalink)  
Vechi 27 feb 2012, 14:29:31
barbuta's Avatar
barbuta barbuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: dieta cu 5 mese
Date: 165cm, 102kg
Mesaje: 5.578
Aprecieri acordate: 1.083
Am fost apreciat(a) de 885 ori in 613 mesaje
Implicit Re: Jurnal Barbuta

Citat:
Anterior postat de marilo Vezi mesajul
Buna draga mea. Ma bucur pt vizita ce mi-ai facut si te mai astept . Ce faci? Cred ca ti-au mai plecat zilele triste ca doar uite afara incepe primavara. O sa plece si frigul si sa vezi ce bine va fi. Si stagnarea este un merit Roxana. Incearca sa te pastrezi pana vor fi mai multe verdeturi in piata. Eu te inteleg in privinta programului de 24 de ore ca si eu am lucrat 14 ani asa dar eu aveam posibilitatea sa mananc chiar si mancare gatita si incalzita. Este intradevar o problema atunci cand vrei sa ai un regim alimentar. De asta zic ca tie iti este mai greu decat altora si trebuie sa te bucuri pt orice succes cat de mic. Eu te pup fetita draga si te mai astept .
ma bucur mari ca ma vizitezi ,momentan nu au plecat zilele triste ptr ca au venit altele mai grele dar cu aj lui dzeu o sa rasara si soarele pe str mea
__________________
barbuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2307 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1790 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1533 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]