View Single Post
  #1369 (permalink)  
Vechi 28 sep 2010, 09:53:06
huskygirl19's Avatar
huskygirl19 huskygirl19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Monti-Incarcatura Glicemica-Hipocaloric
Date: 169cm, 75kg
Mesaje: 1.484
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Principiile, meniul si rezultatele Dietei Scarsdale

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul

Husky eu am tinut Scarsdale chiar la inceput, cand m-am hotarat sa slabesc si sa nu mai dau inapoi.

2 saptamani - doar atat am tinut, dupa am trecut pe hipocalorica personalizata.

Am slabit bine atunci, dar sigur nu 7 kg.
Sunt la fix 2 sapt de WW...si ghici ce?? am cu 600g in plus...avand in vedere ca am mancat intotdeauna sub maximul de puncte...am baut multa apa...am mancat doar cand imi era f foame si am mancat putin Ma simt ca in febr....cand nu mai dadeam inapoi..ba ma trezeam cu cate 1 kil in plus desi abia ma apucasem de regim...ii mai dau o sansa WW luna asta...iar apoi incerc Scarsdale...Desi Scarsdale este un WW cu meniu fix...sau un hipocaloric drastic...si eu tin asta momentan (calculez la ww in paralele si caloriile....si sunt intre 800 si 1000)

Citat:
Anterior postat de pamy Vezi mesajul
Buna, eu am tinut de multe ori scarsdale dar efectul f bine si l-a facut decat 1 data cand am tinut (cred ca sunt 4 ani de atunci) si m-am apropiat de 7 kg slabite, atunci am tinut doar 12 zile ca am plecat in concediu.
Eu intre timp m-am plictisit sa tot tin scarsdale si sa o dau in bara dupa 2 sapt si am trecut la ceva mai de durata (rina se tine 90 zile si mentinere inca 90) si asa sper sa imi mentin mai bine kg pierdute.

Daca sti ca ramai la mentinere dupa cele 2 sapt e o dieta destul de usor de tinut, mai ales ca nu tre sa iti bati capul cu ce mananci a2a zi

Bafta!
Scarsdale mie imi suna a dieta astronautului...sau daneza..sau dieta de 13 zile (care iti promitea schimbarea metabolismului si scaderea a 15-20 kg in doar 13 zile....lol...).nu mai stiu exact...am tinut-o pe la 14 ani cu ai mei...si in 13 zile eu am slabit 5kg si ceva...tata 6 kg si ceva...mama 7 kg si ceva...
Pami...tii RIna tu?? cum merge?? chiar nu stiu ce sa ma mai fac...
huskygirl19, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
huskygirl19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat